Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κρατάει στην Liverpool τον Calvin Ramsay ο Jurgen Klopp

Κρατάει στην Liverpool τον Calvin Ramsay ο Jurgen Klopp

Ο δεξιός μπακ της Liverpool Calvin Ramsay πρόκειται να μείνει στον σύλλογο αυτή την μεταγραφική περίοδο, με τον Jürgen Klopp να παίζει βασικό ρόλο στην απόφαση.

Ο Ramsey υπέγραψε συμβόλαιο στη Liverpool κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν έχει μπει ακόμα στην πρώτη ομάδα. Δεν θα είναι ποτέ εύκολο όταν συναγωνίζεσαι στην ίδια θεση με τον Trend Αlexander-Arnold, αλλά ακόμα και όταν ο Άγγλος διεθνής είναι εκτός από κάποια παιχνίδια, ο Κlopp επιλέγει να χρησιμοποιήσει τον James Milner ή τον Joe Gomez σε αυτόν τον ρόλο του δεξιού μπακ

Αγγλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν ότι οι σύλλογοι της Championship έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ramsey ως δανεικός, συμπεριλαμβανομένων των Watford και Swansea City, αλλά τώρα φαίνεται ότι ο Klopp αποφάσισε ότι η παραμονή του Ramsey στην Liverpool θα ήταν το καλύτερο για την εξέλιξη του.

Ο χρόνος παιχνιδιού όμως, θα είναι απαραίτητος για να εξελιχθεί ο Ramsey στον παίκτη που θέλει η Liverpool για το μέλλον, οπότε το να μείνει στην ομάδα τώρα, ίσως να μην έχει πολύ νόημα.

Ωστόσο, ο Alexander-Arnold έχει δυσκολευτεί αυτή τη σεζόν, οπότε ίσως ο Klopp σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει περισσότερο τον Ramsay στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Κρατάει στην Liverpool τον Calvin Ramsay ο Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com