Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool αναμένει «συγκεκριμένο» ενδιαφέρον για τον Nat Phillips

Η Liverpool αναμένει «συγκεκριμένο» ενδιαφέρον για τον Nat Phillips

Ο Nat Phillips βρέθηκε για άλλη μια φορά ως πέμπτη επιλογή στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών του Klopp, αλλά μια αποχώρηση τον Ιανουάριο θα μπορούσε να είναι πιθανή με τη Liverpool να περιμένει προσφορές.

Ο 25χρονος συνδέθηκε με μια εξάμηνη μετακίνηση δανεισμού, αλλά κάθε φορά για τον έναν ή τον άλλο λόγο, εμφανίζεται κάποιο εμπόδιο και έτσι παραμένει στο Anfield. Είναι πίσω από τους Virgil van Dijk, Ibrahima Konate, Joel Matip και Joe Gomez στη σειρά, αλλά είναι αξιόπιστη επιλογή εάν παραστεί ανάγκη. Ο Phillips ήταν όμως πάντα ο επαγγελματίας με προσωπικό κόστος τον ελάχιστο χρόνο στο γήπεδο, με μόνο 229 λεπτά αυτή τη σεζόν, εκτός από 20 αγώνες ως αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός που ηταν στον πάγκο.

Αλλά σύμφωνα με τον Ian Doyle του Echo, ο Phillips θα μπορούσε να βρει έναν δρόμο για την κανονική δράση πρώτης ομάδας, με την επιστροφή του Rhys Williams από τον δανεισμό του στη Blackpool. Οι Reds ανακάλεσαν νωρίς τον Williams εφ’ όσον έπαιξε μόνο 15 λεπτά από τα Χριστούγεννα, αλλά ο Doyle δηλώνει ότι ο σύλλογος «είναι ευχαριστημένος με την εμπειρία που αποκτήθηκε από την πρώτη ομάδα».

Πώς όμως βοηθάει αυτό τον Phillips; Ο Williams πλέον θα είναι ως πέμπτη επιλογή ως κεντρικός αμυντικός και αυτό θα επιτρέψει στον Phillips να φύγει τον Ιανουάριο – ένα σενάριο που έχει προηγούμενο με τις ίδιες συνθήκες που έγιναν την περασμένη σεζόν.

Ο Williams τότε, ανακλήθηκε από τη Swansea τον περασμένο Ιανουάριο και ο Phillips στη συνέχεια πήγε στην Bournemouth ως δανεικός για να βοηθήσει στην άνοδό της στην Premier League από την Championship

Παρά τις περιορισμένες ευκαιρίες που είχε φέτος ο Phillips ακούγεται ότι «ενδιαφέρει πολλούς συλλόγους», με τη Liverpool να περιμένει προσφορές πριν την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η οποία κλείνει στις 31 Ιανουαρίου στις 00:00.

Η Liverpool αναμένει «συγκεκριμένο» ενδιαφέρον για τον Nat Phillips
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com