Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/1/2016 Νίκη επί Norwich σε ένα τρελό, τρελό φινάλε! (vid)

Σαν σήμερα: 23/1/2016 Νίκη επί Norwich σε ένα τρελό, τρελό φινάλε! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Norwich City στο Carrow Road για το πρωτάθλημα, με το φινάλε του παιχνιδιού, να είναι για γερές καρδιές!!!

Εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου οι Κόκκινοι πήραν την νίκη, σε ένα απίστευτα συναρπαστικό παιχνίδι με διαδοχικές ανατροπές και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων! Ο ανεβασμένος εκείνη την εποχή Bobby Firmino από ασίστ του James Minlen θα βάλει μπροστά στο σκορ τους Reds στο 18′, με τα Καναρίνια να αντρέπουν το σε βάρος τους σκορ πριν κλείσει το ημίχρονο. Στο 29′ ο Dieumerci Mbokani θα ισοφαρίσει με τακουνάκι για τους γηπεδούχους, για να δώσει το προβάδισμα στους Canaries ο πρώην Evertonian Steven Naismith στο 40′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Alex Neil θα «ανοίξει» το προβάδισμα στο 53′ με πέναλτι του Wes Hoolahan, το οποίο παραχώρησε ο Alberto Moreno ανατρέποντας τον Steven Naismith – ο οποίος έπεσε «εύκολα» στο μαρκάρισμα του Ισπανού, για να μειώσουν οι Κόκκινοι σε 3-2 με τον Jordan Henderson από ασίστ του Roberto Firmino στο 55′. Στο 63′ με γκολ του Bobby Firmino από ασίστ του Adam Lallana, οι Reds θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, για να πάρουν το προβάδισμα στο 74′ με τον James Milner που εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό αμυντικό λάθος της Norwich! Ωστόσο ένα ξερό σουτ του Bassong στο 89′ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Mignolet, έφερε την τρίτη ισοπαλία του αγώνα, με τον Klopp στον πάγκο να ωρύεται!

Το παιχνίδι βέβαια έμελλε να έχει τρελό τέλος, όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από καραμπόλα στην περιοχή της Norwich, ο Adam Lallana πήρε το τελικό rebound και έγραψε το τελικό 4-5! Η συνέχεια βρίσκει τον Jurgen Klopp και τους παίκτες του να γίνονται ένα κουβάρι και τον Christian Benteke να σπάει άθελά του τα γυαλιά του Γερμανού!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γερμανός manager είπε το αμίμητο σχόλιο: «Συνήθως έχω μαζί μου και ένα δεύτερο ζευγάρι, όμως δε μπόρεσα να το βρω μέχρι τώρα, γιατί είναι δύσκολο να ψάχνεις γυαλιά χωρίς γυαλιά!»

Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι στο Carrow Road απόλαυσαν 27.108 θεατές και διαιτητής ήταν ο Lee Mason.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα highlights και τα γκολ του αγώνα, καθώς και τους πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Lallana:

Σαν σήμερα: 23/1/2016 Νίκη επί Norwich σε ένα τρελό, τρελό φινάλε!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com