Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα αναβολή αγώνων της Premier League λόγω στέψης του Καρόλου

Νέα αναβολή αγώνων της Premier League λόγω στέψης του Καρόλου

Το πρόγραμμα της Premier League θα επηρεαστεί και πάλι, αυτή τη φορά λόγω της στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ’, η οποία έχει προγραμματιστεί στις 6 Μαΐου, ημέρα της επίσκεψης της Brentford στο Anfield.

Η στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ θα επηρεάσει την 35η αγωνιστική της Premier League, καθώς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου, αλλά οι εορτασμοί θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 8 Μαΐου, η οποία θα αποτελέσει μια επιπλέον τραπεζική αργία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Premier League πρέπει ακόμα να επαναπρογραμματίσει τους αγώνες που αναβλήθηκαν λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Συνεπώς για Arsenal, Brighton, Liverpool και Leeds απαιτείται αναδιάταξη ακόμα δύο αγώνων σε ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα.
Επιπρόσθετα, μια πιθανή συμμετοχή αγγλικών ομάδων σε ευρωπαϊκούς ημιτελικούς, στις 9-10-11 Μαΐου, θα φέρει την διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος το τριήμερο 3-5 Μαΐου.

Η Championship, η League One και η League Two έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι η τελευταία ημέρα της σεζόν τους, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου, θα λάβει χώρα είτε την Κυριακή 7 Μαΐου είτε τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Ωστόσο, για την εβδομάδα της στέψης, η Premier League θα μπορούσε να μετατοπίσει ορισμένα, αν όχι όλα τα παιχνίδια, στις ημέρες που προηγούνται της 6ης Μαΐου, καθώς υπάρχει ελεύθερος χρόνος μεσοβδόμαδα.

Δεδομένου ότι οι επιλογές των τηλεοπτικών μεταδόσεων δεν έχουν γίνει ακόμη, κανένας αγώνας της 6ης Μαΐου δεν έχει μετακινηθεί, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Liverpool με την Brentford, αλλά αυτό δεν θα ισχύει για πολύ ακόμη.

Νέα αναβολή αγώνων της Premier League λόγω στέψης του Καρόλου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com