Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Φέτος πληρώνουμε την ένταση της περσινής σεζόν και τους τραυματισμούς»

Klopp: «Φέτος πληρώνουμε την ένταση της περσινής σεζόν και τους τραυματισμούς»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη Γερμανική Bild, προσπάθησε να εξηγήσει τι δεν πηγαίνει καλά φέτος στην ομάδα και οι Reds κινδυνέουν να μείνουν εκτός της πρώτης τετράδας και του επόμενου Uefa Champions League.

Ο Γερμανός μίλησε για την υπόθεση της τετράδας:

“ Το να προκριθούμε στο Champions League είναι φυσικά εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Αυτό όμως είναι τρελά δύσκολο. Ο κόσμος είναι λίγο κακομαθημένος εκεί γιατί τα τελευταία χρόνια τα καταφέραμε κυρίως νωρίς. ”

“ Αν τα καταφέρουμε φέτος, θα γίνει αργά. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να προλάβουμε. Αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. ”

Τι δεν έχει πάει καλά φέτος:

“ Έπρεπε να πληρώσουμε λίγο από τον λογαριασμό για τον τελευταία σεζόν, η οποία ήταν απίστευτα έντονη. Στη συνέχεια η προετοιμασία ήταν δύσκολη: σύντομες διακοπές, μετά ένα ταξίδι στην Ασία, οι παίκτες τραυματίστηκαν νωρίς και έφεραν μερικούς τραυματισμούς από την περσινή σεζόν. ”

“ Και μετά πρέπει να κάνεις τα μαγικά σου – οι παίκτες που τραυματίζονται πρέπει να παίξουν νωρίς. Οι άλλοι που δεν τραυματίζονται πρέπει να παίζουν πολύ συχνά. Όλα μαζί. Και μετά παίζουμε σε ένα αρκετά καλό πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το πρόβλημά σου. Πρέπει να είσαι αμέσως έτοιμος. ”

“ Στη συνέχεια σταθεροποιηθήκαμε, αλλά τώρα έχουμε ξανά προβλήματα τραυματισμών: Ο Diogo Jota δεν έχει επιστρέψει, ο Luis Diaz τραυματίστηκε ξανά. Αυτό είναι βάναυσο. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, πρέπει να παλέψουμε. ”

“ Η προετοιμασία κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ήταν πραγματικά πολύ καλή. Κάναμε μικρά βίντεο για τους παίκτες μας, 15 λεπτών με τις καλές τους σκηνές. Τότε συνειδητοποιήσαμε: Για να τους δείξουμε, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μερικά βίντεο από την περασμένη σεζόν. Θέλουμε να επιστρέψουμε σε αυτό το ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Klopp.

Πολλά τα προβλήματα της φετινής Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com