Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνημα με ήττα στο 2023

Ξεκίνημα με ήττα στο 2023

Τραγική εμφάνιση για τη Liverpool στο Λονδίνο και ξεκίνημα με ήττα στο 2023. Οι Reds γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την Brentford, δείχνοντας για άλλη μια φορά τα μεγάλα τους αμυντικά κενά.
Α’ Ημίχρονο: Με τους Konate και Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκαν οι Reds εναντίον της Brentford.

Η πρώτη τεράστια ευκαιρία ήρθε από τη Liverpool στο 8’, όταν ο Salah βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Nunez, εκείνος απέφυγε τον Raya, όμως το πλασέ του απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή από τον Mee.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες ένα δεκάλεπτο αργότερα με τετ α τετ του Mbeumo, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Alisson με τεράστια επέμβαση. Από το κόρνερ οι γηπεδούχοι άνοιξαν όμως το σκορ, με τον Mbeumo να εκτελεί, την μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Konate και κατέληξε στα δίχτυα του Alisson.

Η Liverpool έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 24’, όταν ο Chamberlain βρήκε με τακουνάκι τον Τσιμίκα, του οποίου το σιυτ σταμάτησε ο Raya.

Η Brentford σκόραρε και στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Wissa, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Liverpool, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Το ίδιο έκανε η ομάδα του Frank και στο 40’ με τον Wissa, ξανά από κόρνερ, όμως η μπάλα μετά από το σουτ του, βρήκε στον εκτεθειμένο Mee και το γκολ ακυρώθηκε.

Δεν θα μπορούσε όμως να ακυρωθεί αυτό που πέτυχε ο Wissa με κεφαλιά ένα δίλεπτο αργότερα, έπειτα από σέντρα του Jenssen. Ο Alisson δεν μπόρεσε να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και γίνει το 2-0.

Ένα αποκαρδιωτικό πρώτο μέρος από τους Reds.

Β’ Ημίχρονο: Με τους Robertson, Keita και Matip να αντικαθιστούν τους van Dijk, Τσιμίκα και Elliott ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος οι Reds.

Μόλις στο 48’ σκόραρε η Liverpool με ωραίο τελείωμα του Nunez, ωστόσο και αυτό το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του επιθετικού.

Οι Reds εν τέλει μείωσαν δύο λεπτά αργότερα, με τον Chamberlain να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Alexander-Arnold.

Η Liverpool μετά το 2-1 ανέβασε στροφές και βρήκε ευκαιρία με τον Fabinho στο 58’ και με τον Nunez στο 70’, όμως το τελείωμα του Ουρουγουανού ήταν για ακόμη μια φορά απογοητευτικό.

Στο 80ο λεπτό οι Reds πλησίασαν στην ισοφάριση με τους Salah και Konate, με την πρώτη προσπάθεια ωστόσο να καταλήγει κόρνερ και τη δεύτερη άουτ.

Το 2-2 δεν ήρθε ποτέ για τη Liverpool και αντ’ αυτού, η Brentford σκόραρε ακόμη μια φορά στο 84’ με τον Mbeumo για το 3-1, ο οποίος έβγαλε τον Konate από τη φάση και μετά πλάσαρε με ευκολία τον Alisson.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk (Matip 46′), Tsimikas (Robertson 46′); Fabinho, Elliott (Keita 46′), Thiago; Salah, Oxlade-Chamberlain (Jones 83′), Nunez

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στη Wolves για το FA Cup.

Όλα στραβά στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com