Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ήταν το τέλειο αποτέλεσμα για εμάς»

Robertson: «Ήταν το τέλειο αποτέλεσμα για εμάς»

Ως τέλειο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Andy Robertson τη νίκη με 1-3 στην έδρα της Aston Villa το βράδυ της Δευτέρας, κατά την οποία έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League.

Ο Robbo μίλησε για το διπλό:

“ Ήταν τέλειο για εμάς – η εκτός έδρας φόρμα μας δεν ήταν αρκετά καλή, αλλά αυτή είναι μια δύσκολη έδρα και αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στην Tottenham πριν από την διακοπή και ήταν σημαντικό να το υποστηρίξουμε. ”

“ Το πρώτο ημίχρονο δεν θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα για εμάς. Ξέραμε ότι επρόκειτο να αντιδράσουν, να είναι πιο θετικοί και να μας κυνηγήσουν. Το έκαναν δύσκολο [στο δεύτερο ημίχρονο], δεχθήκαμε ένα γκολ και μερικές φορές πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. ”

“ Σήμερα δείξαμε μια διαφορετική πλευρά μας, προσπαθήσαμε πολύ και μετά τους πληγώσαμε στην αντεπίθεση. ”

Για το ρεκόρ που έκανε στις ασίστ:

“ Ξεκινήσαμε καλά, έβαλα μια μπάλα στον Darwin και κερδίσαμε κόρνερ. Μετά ο Trent μου έβγαλε μια απίστευτη μπάλα και είδα τον Mo στο δεύτερο δοκάρι. ”

“ Τα φουλ μπακ εξελίσσονται, έχει να κάνει με το να πηγαίνεις μπροστά και να αμύνεσαι. Θέλω να αμυνθώ, πρώτα από όλα, αλλά το να πας μπροστά είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού σου. ”

“ Ήξερα ότι ισοφάρισα το ρεκόρ με δύο [ασίστ] πριν από τη διακοπή και ήμουν συγκεντρωμένος στην προσπάθεια να επιστρέψω και να το ξεπεράσω. ”

“ Δεν ασχολούμαι με μεμονωμένα πράγματα, αλλά όταν κάνεις τέτοια πράγματα απέναντι σε μερικούς απίστευτους αμυντικούς στην Premier League, είναι καλό να βάζεις τον εαυτό σου στην κορυφή έτσι. ”

Από ασίστ του Robertson άνοιξε το σκορ χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com