Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενημέρωσε ο Jurgen Klopp για τον τραυματισμό του Bobby Firmino

Ενημέρωσε ο Jurgen Klopp για τον τραυματισμό του Bobby Firmino

Ο Jurgen Klopp έδωσε ενημέρωση για τον τραυματισμό που απέκλεισε τον Bobby Firmino, από την επίσκεψη της Liverpool στη Manchester City την Πέμπτη.

Ο Νο. 9 των Κόκκινων αναγκάστηκε να χάσει την αναμέτρηση του τέταρτου γύρου του Carabao Cup στο Etihad Stadium λόγω ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε στην προπόνηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Μιλώντας πριν τον αγώνα, ο Klopp είπε στο Sky Sports: «Παίζουμε κυρίως με τους παίκτες που μπορούσαν να κάνουν όλες τις προπονήσεις τώρα και είχαν ένα διάλειμμα εκτός από τον Bobby, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε πριν από δύο ημέρες στην προπόνηση.»

«Όχι μεγάλος, αλλά αρκετά μεγάλος για αυτήν την περίοδο. Γι’ αυτό ο Darwin ξεκινά τώρα. Θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει ούτως ή άλλως, αλλά ο Darwin ξεκινά τώρα.»

«Εκτός από αυτό, όλοι οι άλλοι θα μπορούσαν να παίξουν. Είμαι σίγουρος ότι ο Hendo θα μπορούσε να παίξει, ο Fabinho θα μπορούσε να παίξει, ο Ali θα μπορούσε να παίξει, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρο με τον ανταγωνισμό.»

«Ο Virgil έφτασε μόλις χθες. Του δώσαμε άλλες δύο ημέρες γιατί είναι πραγματικά ο παίκτης όλων των εποχών μας. Έπαιξε όλα τα παιχνίδια για εμάς, έπαιξε όλα τα παιχνίδια για την Ολλανδία, οπότε σκεφτήκαμε ότι ήταν λογικό να του δώσουμε άλλες δύο ημέρες επειδή προφανώς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σεζόν είναι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουμε με τον σωστό τρόπο.»

Ενημέρωσε ο Jurgen Klopp για τον τραυματισμό του Bobby Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com