Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/12/1997 Νίκη επί Coventry City με ρεκόρ James (vid)

Σαν σήμερα: 20/12/1997 Νίκη επί Coventry City με ρεκόρ James (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κερδίσουν δύσκολα την Coventry City στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον τερματοφύλακα των Κόκκινων David James, να καταγράφει ένα προσωπικό ρεκόρ.

Οι Reds και ο Roy Evans ειδικά, δέχονταν αυστηρή κριτική κριτική από τα ΜΜΕ, για τις εμφανίσεις τους, καθώς είχαν συμπληρώσει 7 χρόνια από το τελευταίο τους πρωτάθλημα και με τον Evans να μπαίνει στο κέντρο του στόχου, για τις αφελείς επιλογές του σε παιχνίδια των Κόκκινων, με αποτέλεσμα 2 χρονιές να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Κι εκείνο το Σαββατιάτικο μεσημέρι, οι Reds με την εμφάνισή τους, δεν γλίτωσαν την εκ νέου αυστηρή κριτική των ΜΜΕ, παρ’ όλο που κέρδισαν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, το ποίο ήταν και το μοναδικό, σημειώθηκε από τον Michael Owen στο 14′ και μετά από ασίστ του Steve McManaman. Για τον Michael Owen αυτό το γκολ ήταν το 9ο του, σε μία χρονιά που θα την κλείσει με τελικό απολογισμό τα 23.

Το αξιοσημείωτο του παιχνιδιού ήταν η 200η συνεχόμενη εμφάνιση του David James κάτω από τα δοκάρια της Liverpool, παρ’ όλο που ο ίδιος με τις εμφανίσεις του δεν δικαίωσε τις προσδοκίες όλων όσων τον εμπιστεύτηκαν.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 39.707 θεατές και διαιτητής ήταν ο P. E. Alcock.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ που έκρινε την συνάντηση:

Σαν σήμερα: 20/12/1997 Νίκη επί Coventry City με ρεκόρ David James
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com