Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό για Berge»

Jones: «Υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό για Berge»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Dean Jones, η Liverpool ενδιαφέρεται να υπογράψει από τη Sheffield Utd τον Νορβηγό διεθνή μέσο Sander Berge, καθώς ο Jurgen Klopp θέλει να αναδιαμορφώσει τη μεσαία γραμμή τής ομάδας.

Ο μέσος εντάχθηκε στην ομάδα του Bramall Lane τον Ιανουάριο του 2020. Σύμφωνα με τον Jeunes Footeux, τόσο η Chelsea όσο και η Liverpool έχουν συνδεθεί με μια μετακίνηση για τον Berge αυτόν τον χειμώνα, αν και ο Fabrizio Romano αργότερα συνέχισε να λέει ότι οι Κόκκινοι είχαν παγώσει το ενδιαφέρον τους.
Ωστόσο, πιστεύει ότι για 22 εκατομμύρια λίρες θα ενδιέφερε τους Reds να τον φέρουν στο Merseyside, όμως ο παίκτης αυτή τη στιγμή έχει ρήτρα αποδέσμευσης 35 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με το YorkshireLive .

Ο Alex Crook του talkSPORT, σχολίασε στο GiveMeSport σχετικά με το ενδιαφέρον των Reds, για τον 32 φορές Νορβηγό διεθνή την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, υποδηλώνοντας ότι υπάρχουν κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια για αυτόν τον στόχο, ενώ τότε οι Blades ήταν πρόθυμοι να τον αφήσουν τον Ιούνιο να φύγει για 25 εκατομμύρια λίρες.

Και ο Jones το επιβεβαίωσε λέγοντας ότι η Liverpool ενδιαφέρεται για μια μεταγραφή του Berge για «πολύ, πολύ καιρό», αλλά αναβλήθηκε η μετακίνηση του μέσου όταν έπαθε έναν σοβαρό τραυματισμό στο απόγειο του ενδιαφέροντός της.

Τι είπε ο Jones για τη Liverpool και τον Berge; Ο Jones είπε στο GiveMeSport: «Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό. Η Liverpool το είχε εξετάσει αυτό στο παρελθόν, αλλά έπαθε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό και αυτό ήταν περίπου την εποχή που πιθανώς είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτόν».

Κι εδώ γεννάται το ερώτημα, αν Θα ήταν ο Berde μια καλή μετεγγραφή για τη Liverpool. Με τέσσερις κεντρικούς χαφ στο Anfield να ολοκληρώνουν το συμβόλαιο τους στο τέλος της φετινής σεζόν (εκ των οποίων οι 2 λόγω τραυματισμών, έχουν πολύ μικρή προσφρά), δεν αποτελεί έκπληξη η Liverpool και ο Klopp να εξετάζουν διάφορες πιθανές επιλογές, καθώς ο Σύλλογος θέλει να αναδιαμορφώσει την ομάδα του στη μεσαία γραμμή.
Ο Νορβηγός μέσος, ο οποίος έχει επαινεθεί προσωπικά από τον Klopp σύμφωνα με το VG στη Νορβηγία, έχει κάνει 80 εμφανίσεις για τη Sheffield Utd από την άφιξή του στις αρχές του 2020, σημειώνοντας 11 γκολ και δίνοντας 9 ασίστ σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με τα στοιχεία στο Transfermarkt .

Ο μέσος όρος βαθμολογίας του στο Sofascore είναι 7,10 για τις επιδόσεις του στο Πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν και δείχνει ότι είναι ικανός να αποδίδει σταθερά σε υψηλό επίπεδο στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Κάλλιστα μπορεί και ο ίδιος να πιστεύει ότι είναι η ώρα για comeback στην Premier League.
Ο πρώην παίκτης της Genk, ο οποίος παίζει στην Εθνική Νορβηγίας δίπλα στον σούπερ σταρ της Manchester City Erling Haaland,έχει ποσοστό επιτυχίας στις πάσες 84% ανά παιχνίδι, παράλληλα με 1,4 πάσες κλειδιά, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να προσθέσει μια καλή γκάμα πασών στην ενδεκάδα του Klopp.

Ως εκ τούτου, με τη Liverpool να οδεύει σε μια μεταβατική περίοδο όσον αφορά τις μετεγγραφές, ο Berge μπορεί να θεωρηθεί ως μια σχετικά οικονομική προσθήκη στην ομάδα στο Anfield, σε μια προσπάθεια να αναγεννηθεί η μεσαία γραμμή της ομάδας.

Jones: «Υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό για Berge»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com