Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφώνησε ο Gary Neville με Jurgen Klopp για Paul Tierney

Συμφώνησε ο Gary Neville με Jurgen Klopp για Paul Tierney

Τέτοιες μέρες πέρυσι, η Liverpool αναδείχθηκε ισόπαλη με την Totttenham Hotspur σε μια αμφιλεγόμενη αναμέτρηση της Premier League, τον Klopp έξαλλο με τον διαιτητή Tierney και τον Neville να συμφωνεί στις ενστάσεις του Γερμανού.

Με αφορμή την παρουσία του εν λόγο διαιτητή στις αναμετρήσεις των Reds με Manchester City (4ος) & Aston Villa (1ος), ας θυμηθούμε τι έγινε στην συνάντηση αυτή με τους Spurs, όπου ήταν πρώτος.

Ο Jurgen Klopp ως γνωστόν, είναι ένας άνθρωπος που εκφράζει με την καρδιά του τα συναισθήματα του. Μην τον αδικήσεις και συχνά θα βρεθείς στη ζεστή αγκαλιά του Γερμανού. Αλλά αν τύχει να τον στεναχωρήσεις, σίγουρα θα το μάθεις! Πράγματι, αρκετοί διαιτητές μέσα στα χρόνια έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της οργής του Klopp. Αλλά ίσως κανένας δεν ήταν περισσότερο από τον Paul Tierney, ο οποίος άφησε τα συναισθήματα να ξεχειλίσουν πριν από ένα χρόνο.

Η Liverpool αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Totttenham Hotspur για την Premier League. Τα γκολ των Diogo Jota και Andy Robertson δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τα γκολ των Harry Kane και Son Heung-Min, που απέφεραν την ισοπαλία με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.
Αλλά το παιχνίδι είχε πολύ περισσότερα στοιχεία από αυτό, με μια σειρά από αμφιλεγόμενες αποφάσεις να αφήνουν τη Liverpool και τους παίκτες της έξαλλους με όσα συνέβησαν στο Tottenham Hotspur Stadium.

Η Liverpool ζήτησε πέναλτι αφού ο Jota φάνηκε να σπρώχνεται από τον Emerson Royal. Ο διαιτητής Tierney δεν καταλόγισε το σημείο του πέναλτι, ο οποίος μάλιστα επέλεξε να μην συμβουλευτεί το VAR, προς μεγάλη έκπληξη & δυσπιστία του Klopp. Και οι αμφιλεγόμενες αποφάσεις δεν τελείωσαν εκεί.
Ο Γερμανός έμεινε εξοργισμένος αργότερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Harry Kane για το μαρκάρισμα του Andy Robertson είδε την κίτρινη κάρτα από τον Paul Tierney.
Αργότερα ο προπονητής της Liverpool δέχτηκε την αποβολή από τον Tierney για τις διαμαρτυρίες του και καθώς σφύριζε η λήξη της αναμέτρησης, ο Klopp θέλησε να πει μια όχι και τόσο προσωπική κουβέντα με τον διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο, για να την δει όλο το γήπεδο μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Μετά την αντιπαράθεση με τον Tierney, ένας εμφανώς θυμωμένος Klopp ακούστηκε στο Sky Sports να λέει στον διαιτητή: «Ειλικρινά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν διαιτητή, μόνο με εσάς. Δεν μας δίνετε αυτό το πέναλτι – δεν έχετε παίξει ποτέ ποδόσφαιρο!».
Και δεν σταμάτησε εκεί όταν εξέφρασε την δυσαρέσκειά του. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα, το αφεντικό της Liverpool υποστήριξε ότι ο Tierney χρησιμοποίησε τη «γνώμη» του στο παιχνίδι αντί να είναι αντικειμενικός.

«Πραγματικά δεν έχω ιδέα ποιο είναι το πρόβλημά του μαζί μου», δήλωσε ο Klopp. «Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα… απλά χρειάζεσαι έναν αντικειμενικό διαιτητή που βλέπει τις καταστάσεις και τις κρίνει».

Και ο Klopp είχε περισσότερα να πει. Ο Γερμανός θα ξεκινούσε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση από τη δική του οπτική γωνία για το πώς εξελίχθηκαν οι βασικές στιγμές του αγώνα.

«Το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό με δύο σημαντικές αποφάσεις στο πρώτο ημίχρονο», δήλωσε ο Klopp. «Ας ξεκινήσουμε με τον Robbo, το χτύπημα από πίσω και ναι μπορείς να δώσεις κόκκινη κάρτα εκεί. Δεν είναι η πιο σκληρή που έχει δοθεί ποτέ, αλλά δεν είναι και η πιο έξυπνη κίνηση. Το ξέρει αυτό ο Harry Kane, είναι πολύ καλό παιδί, αλλά τα έχασε λίγο εκεί. Αυτή την κόκκινη κάρτα μπορείτε να την δώσετε, αλλά υπάρχει απόδειξη ότι ο VAR ήταν εκεί σήμερα, διότι πριν από αυτό πιστεύαμε ότι μπορεί να μην ήταν στο γραφείο του, λόγω των δύο άλλων καταστάσεων (σε ειρωνικό τόνο).»

«Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως ο Harry Kane έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα και δεν την είδε. Στην περίπτωση του πέναλτι ο κ. Tierney μου είπε ότι πίστευε ότι, ο Diogo Jota σταμάτησε επίτηδες και ήθελε να χτυπηθεί! Και αν παρακολουθήσετε την φάση, ίσως αυτή να είναι μια πολύ υποκειμενική άποψη.»
«Ήταν μια πολύ γρήγορη απόφαση, το είδε. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτό, πώς μπορεί να αντιδράσει τόσο γρήγορα; Είναι ένα καθαρό πέναλτι, αλλά εκείνος νόμιζε ότι δεν ήταν ένα καθαρό πέναλτι! Ουάου! Αυτές είναι δύο λάθος αποφάσεις από αυτόν και μία σωστή. Και οι τρεις εναντίον μας!».

Για το θέμα της μη αποβολής του Kane, ο Klopp πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια ξεκάθαρη, απολύτως 100% κόκκινη κάρτα. Αυτή η κατάσταση, αν το πόδι του Andy Robertson ήταν ακόμα στο έδαφος, το πόδι του θα έχει σπάσει. Όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Εξακολουθεί να είναι κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής το είδε διαφορετικά».

Ο Gary Neville, ο οποίος σχολίαζε το παιχνίδι για το Sky Sports, συμφώνησε με τον Klopp ότι ο Kane έπρεπε να είχε αποβληθεί.
«Ήταν μια απελπισμένη επίθεση από τον Harry Kane», δήλωσε ο Neville παρακολουθώντας την εξέλιξη της δράσης. «Δεν νομίζω ότι είναι έξυπνο το μαρκάρισμα. Νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει πρόβλημα εδώ, ο Harry Kane. Νομίζω ότι ο Jurgen Klopp έχει δίκιο.»

Ας ελπίσουμε πως στις προσεχείς μας αναμετρήσεις, ο συγκεκριμένος μέτριος έως κακός διαιτητής, δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα των παιχνιδιών, με οποιονδήποτε τρόπο…

Συμφώνησε ο Gary Neville με Jurgen Klopp για Paul Tierney
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com