Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μένει και επιστρέφει νωρίτερα ο Arthur

Μένει και επιστρέφει νωρίτερα ο Arthur

Ο Arthur Melo αγωνίστηκε δύο φορές με την U21. Ο Arthur Melo αγωνίστηκε δύο φορές με την U21.

Επιβεβαίωση υπήρξε αναφορικά με την παραμονή του Arthur Melo στο Anfield, καθώς και για την επιστροφή του στη δράση νωρίτερα από το αναμενόμενο, από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Οι Reds δεν θα διακόψουν τον δανεισμό του Βραζιλιάνου, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις πριν το τέλος του έτους.

Ο μάνατζερ του, Federico Pastorello είπε:

“ Θα μείνει 100% στη Liverpool τον Ιανουάριο. Είναι μια πτυχή που δεν έχει συζητηθεί ποτέ. Δεν ξέρω ποιος διέρρευσε τις φήμες για πιθανή επιστροφή του στο Τορίνο, αλλά αυτό δεν ισχύει.”

“ Δεν προβλέπεται στο συμβόλαιο και δεν υπάρχει πιθανότητα γιατί κανείς δεν αμφισβήτησε την παραμονή του: ούτε η Λίβερπουλ ούτε ο παίκτης. Όσο για την επόμενη σεζόν, τελειώνει η τωρινή και μετά βλέπουμε. ”

“ Δεν υπάρχει πραγματικό δικαίωμα αγοράς, αλλά προφανώς θα πρέπει να βρεθεί λύση με τον Allegri στη Juve. Οπότε εάν η Liverpool ήθελε να ανανεώσει τον δανεισμό ή να κάνει μια προσφορά, κατά τη γνώμη μου θα έβρισκε πρόσφορο έδαφος. ”

“ Είναι ένα αποφασιστικό αγόρι και απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι προχωρά για να επιστρέψει στο γήπεδο. Είναι τρεις εβδομάδες μπροστά από το πρόγραμμά του. Έχει αναρρώσει 30% νωρίτερα από το αναμενόμενο και θα πρέπει να είναι έτοιμος με το νέο έτος. ”

Ο Arthur Melo στο Kirkby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com