Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Carragher συνιστά ψυχραιμία παρά την ανησυχητική αποχώρηση Ward

Ο Carragher συνιστά ψυχραιμία παρά την ανησυχητική αποχώρηση Ward

Ο Jamie Carragher πιστεύει ότι η επικείμενη αποχώρηση του Julian Ward είναι μια «ανησυχία» αλλά προέτρεψε τους οπαδούς της Liverpool να μην ανησυχούν πολύ.

Η Liverpool διανύει μια δύσκολη περίοδο αυτή τη στιγμή –τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου– αφού ο αθλητικός διευθυντής Juliian Ward ανακοίνωσε ότι θα φύγει από το Anfield στο τέλος της σεζόν, έχοντας αναλάβει τον ρόλο του μόλις πριν από ένα χρόνο.

Οι Reds επιβεβαίωσαν ότι ο αθλητικός διευθυντής Ward θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν μετά από μόλις έναν χρόνο στη θέση. Ο Ward διαδέχθηκε τον Michael Edwards το καλοκαίρι και αναμενόταν να συνεχίσει την πρόσφατη επιτυχία της Liverpool στη μεταγραφική αγορά.

Η αποχώρηση του Ward είναι το τελευταίο πλήγμα για τη Liverpool αυτή τη σεζόν, αφού οι ιδιοκτήτες του συλλόγου Fenway Sports Group (FSG) ανακοίνωσαν ότι θα άκουγαν προσφορές. Η ομάδα του Jurgen Klopp δυσκολεύεται επίσης στο γήπεδο – βρίσκεται στην έκτη θέση στον πίνακα της Premier League – και ο Klopp πρόκειται τώρα να έχει μεγαλύτερο λόγο στις μετεγγραφές.

«Δεν είναι ιδανικό γιατί νομίζω ότι όταν μιλάτε για αγορά παικτών, ένα άτομο σε αυτόν τον ρόλο [αθλητικός διευθυντής] εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό», είπε ο Carragher στο Sky Sports. «Όχι μόνο αυτή τη στιγμή – τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου – αλλά και για το καλοκαίρι».

«Έτσι είναι λίγο σοκαριστικό και νομίζω ότι είναι λίγο ανησυχητικό για τη Liverpool αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στα παρασκήνια όσον αφορά την ιδιοκτησία.»

«Ο Michael Edwards έφυγε, ο Julian Ward μπήκε για να τον αντικαταστήσει – και τώρα φεύγει κι αυτός. Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να βάλεις κάποιον αμέσως, αν το νέο ήταν απροσδόκητο για τη Liverpool και έχει προκαλέσει σοκ.
Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Αλλά κάποιος θα καλύψει αυτόν τον ρόλο και ελπίζουμε να έχει τόση επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο, όπως είχαν οι Julian Ward και Michael Edwards στο παρελθόν».

Ο προκάτοχος του Ward, Edwards, παραιτήθηκε από τη θέση του το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια επικεφαλής της μεταγραφικής στρατηγικής της Liverpool. Εκείνο το διάστημα, οι Reds υπέγραψαν τους Sadio Mane, Alisson, Fabinho, Virgil van Dijk και Mohamed Salah. Ο διευθυντής έρευνας του συλλόγου Ian Graham, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε ορισμένες από αυτές τις μεταγραφές με την προσέγγισή του βάσει δεδομένων, ανακοίνωσε επίσης ότι παραιτείται.

Οι έξυπνες μεταγραφές της Liverpool μετέτρεψαν την ομάδα του Klopp σε μία από τις πιο επιτυχημένες στην Ευρώπη. Έκτοτε έχουν κερδίσει τον τίτλο της Premier League, το Champions League, το FA Cup, το EFL Cup, το World Club Championship, το European Super Cup και το Community Shield υπό τον Γερμανό.

Οι οπαδοί της Liverpool ήλπιζαν ότι η επιτυχία τους θα συνεχιζόταν όταν ο Ward αντικατέστησε τον Edwards. Ο Ward ήταν βοηθός του προκατόχου του για 18 μήνες και εργάζεται στον σύλλογο για περισσότερο από μια δεκαετία. Πιστεύεται ότι η Liverpool είναι έκπληκτη από την έξοδο του Ward.

Τα νέα έρχονται λίγες εβδομάδες αφότου ο πρόεδρος της Liverpool, Tom Werner, επιβεβαίωσε ότι η FSG «διερευνά μια πώληση» του συλλόγου. Έχει σημειωθεί μικρή πρόοδος σε αυτό από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση, με τον Klopp να επιμένει ότι η θέση του δεν έχει αλλάξει εν μέσω του θορύβου του παρασκηνίου.

Στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά για τη Liverpool. Είναι 15 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Arsenal στην Premier League και έχουν μεγάλους αγώνες κυπέλλου εναντίον της Real Madrid στο Champions League και της Manchester City στο EFL Cup στον ορίζοντα.

Ο Carragher συνιστά ψυχραιμία παρά την ανησυχητική αποχώρηση Ward
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com