Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Η Liverpool ως σύλλογος & πόλη θα ριζώσει μέσα μου για πάντα»

Gomez: «Η Liverpool ως σύλλογος & πόλη θα ριζώσει μέσα μου για πάντα»

Ο Joe Gomez εξήγησε ότι αισθάνεται την Liverpool «σπίτι» του μετά τις εμπειρίες του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Merseyside και εξήγησε ότι η πόλη θα είναι «ριζωμένη» μέσα του για μια ζωή.

Ο Νο. 2 των Reds βρίσκεται στο Anfield από τότε που ήρθε από την Charlton το καλοκαίρι του 2015 και έχει κερδίσει κάθε σημαντικό τρόπαιο στον σύλλογο.

Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να παλέψει για μια θέση δίπλα στον Virgil van Dijk, με παίκτες όπως ο Ibrahima Konate και ο Joel Matip, ο πολυπράγμων αμυντικός έχει προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν όταν τον καλούν αυτή τη σεζόν.

«Φυσικά σπίτι, αυτό είναι οικογένεια για μένα», είπε ο Gomez στο Liverpoolfc.com. «Αλλά προφανώς σκέφτομαι την πόλη του Liverpool και τον τρόπο που τώρα νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, μόνο και μόνο λόγω του χρόνου που έχω περάσει.

Όταν ήρθα για πρώτη φορά, το σπίτι μου ήταν στο Λονδίνο και αυτό ήταν το μόνο που ήξερα. Και εκεί θα ήμουν σε μια μέρα άδεια αν μπορούσα, αλλά τώρα η Liverpool πιθανότατα θα είναι πάντα ριζωμένη μέσα μου για μια ζωή.

Ακριβώς λόγω των εμπειριών εντός του γηπέδου και εκτός γηπέδου, της οικογένειας και των πραγμάτων που έχω περάσει εδώ. Έχει περάσει πολύς καιρός που είναι σπίτι και έτσι νιώθω τώρα».

Κυρίως κεντρικός αμυντικός, ο Άγγλος παρέχει επίσης αξιοπρεπή κάλυψη στον Trent Alexander – Arnold στο δεξί μπακ.

Έκανε μια τρομερή συνεργασία με το Νο. 4 (Virgil) μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά έχει παλέψει με αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της θητείας του στο κλαμπ.

Ο 25χρονος υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές του Κυπέλλου Αγγλίας νωρίτερα φέτος, το οποίο θα τον δει να παραμείνει στο Anfield μέχρι το 2027. Είναι ευχάριστο να διαπιστώνουμε ότι νιώθει σαν στο σπίτι του που παίζει για τους Reds και ας ελπίσουμε ότι θα έχει ένα δυνατό δεύτερο «ημίχρονο» στο υπόλοιπο της χρονιάς!

Gomez: «Η Liverpool ως σύλλογος & πόλη θα ριζώσει μέσα μου για πάντα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com