Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson, η προσφορά της Chelsea & η «φρικτή» εμπειρία του Anfield

Ο Alisson, η προσφορά της Chelsea & η «φρικτή» εμπειρία του Anfield

Ο Alisson ήταν μια αποκάλυψη από την άφιξή του στη Liverpool το 2018 και τώρα εξήγησε γιατί επέλεξε να ενταχθεί στους Reds έναντι της Chelsea εκείνη την εποχή.

Ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας έπαιξε τον πρώτο του αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 το απόγευμα της Πέμπτης, με την ομάδα του Τίτε να κερδίζει την Σερβία.

Και πριν από το πρώτο τους παιχνίδι, ο Νο. 1 της Liverpool περιέγραψε πώς η «φρικτή» πρώτη του εμπειρία στο Anfield θα τον έπειθε τελικά να ενταχθεί στον σύλλογο.

Το πρώτο παιχνίδι του Alisson στην έδρα της Liverpool ήρθε ενώ ήταν ακόμα στη Roma στους ημιτελικούς του Champions League 2017-18. Οι Reds θα πέτυχαν πέντε γκολ μπροστά του, με τον πρώην συμπαίκτη του στη Roma, Mo Salah, να κάνει εξαιρετική εμφάνιση.

Παρά το απογοητευτικό αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι που κόλλησε με τον Alisson και ήταν στην πρώτη γραμμή του μυαλού του όταν η Liverpool προσπαθούσε να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του αρκετούς μήνες αργότερα.

“Θυμάμαι ότι θεωρούσαν ήδη το όνομά μου ως υπογραφή”, εξήγησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο UOL. “Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι λειτούργησε ως μια εμπειρία ζωής στο Anfield, βλέποντας τους οπαδούς από κοντά. Αυτό συνέβαλε στην επιλογή μου για τη Liverpool.”

“Αν με ρωτήσεις πώς ήταν να παίζεις στο Anfield ως αντίπαλος, μπορώ να σου το συνοψίσω με μια λέξη: φρικτό. Το Anfield είναι ένα θεαματικό στάδιο, όταν το πλήθος μαζεύεται είναι πολύ θορυβώδες – και σε εκείνο το παιχνίδι πήραν φωτιά!”

“Είχα μια πρόταση και από την Chelsea, αλλά το να το βίωσα με ενθουσίασε να παίξω πολύ στη Liverpool.”

Είχε επίσης πολλά ωραία πράγματα να πει για τον Jurgen Klopp, με τον τερματοφύλακα της Liverpool να έχει μια λαμπρή σχέση με τον προπονητή του.

“Είναι ένα εντυπωσιακό πρόσωπο, ένας από τους σπουδαίους προπονητές στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου”, συνέχισε ο Alisson.

“Είναι ένας τύπος που κάνει τα πάντα για να μας κάνει να νιώθουμε άνετα να παίζουμε και να φέρει το στυλ του στην ομάδα.”

“Πολλά φρύδια ανέβηκαν” (προκάλεσε εντύπωση) όταν η Liverpool πλήρωσε το παγκόσμιο ρεκόρ 67 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει, αλλά ο Alisson έχει κάτι παραπάνω από δικαιολογημένο αυτό το τίμημα.

Και ανεξάρτητα από το πόσα εκατομμύρια ακόμη θα μπορούσε να του προσφέρει η Chelsea, σίγουρα δεν θα μετανιώσει που επέλεξε το Anfield ως προορισμό του.

Ο Alisson, η προσφορά της Chelsea & η «φρικτή» εμπειρία του Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com