Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραιτήθηκε και ο Ian Graham από το μεταγραφικό επιτελείο της Liverpool

Παραιτήθηκε και ο Ian Graham από το μεταγραφικό επιτελείο της Liverpool

Ο Ian Graham διευθυντής έρευνας του συλλόγου, θα αποχωρήσει επίσης από τον σύλλογο τον προσεχή Μάιο, σύμφωνα με την Athletic. Την ίδια ημέρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Julian Ward αποχωρεί από το ρόλο του ως διευθυντής ποδοσφαίρου της Liverpool στο τέλος της σεζόν, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ένα ακόμη βασικό μέλος του προσωπικού παραιτήθηκε.

Ο David Ornstein, ο ίδιος δημοσιογράφος που αποκάλυψε την απόφαση της Fenway Sports Group να θέσει τη Liverpool προς πώληση, ισχυρίζεται ότι ο Graham υπέβαλε την παραίτησή του τον Ιούνιο. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Ward θα παρατείνουν τις περιόδους αποχώρησής τους, μέχρι τον Μάιο, δίνοντας στον σύλλογο χρόνο να βρει αντικαταστάτες.

Ο Graham έπαιξε βασικό ρόλο στην πρόσληψη και ανάλυση παικτών της Liverpool με βάση τα δεδομένα τα τελευταία χρόνια, συνεργαζόμενος στενά με τους Michael Edwards και Ward.

Αρκετοί υποστηρικτές έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την επικείμενη αποχώρηση του Graham. Η αποχώρηση του Edwards στο τέλος της περασμένης σεζόν και τώρα, του Ward και του Graham υποδηλώνουν ότι το μοντέλο προσλήψεων της Liverpool με βάση τα δεδομένα φτάνει στο τέλος του κύκλου του. Σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times, ο Jurgen Klopp παίζει όλο και πιο «πρακτικό» ρόλο στις μεταγραφές τους τελευταίους 12 μήνες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντικαταστήσει ο σύλλογος δύο βασικά στελέχη, αφού τα προηγούμενα χρόνια προτιμούσε να προωθείται εκ των έσω. Η διαδικασία για τον εντοπισμό και τον διορισμό των αντικαταστατών του Ward και του Graham είναι κάτι στο οποίο αναμένεται να εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό ο Klopp.

Ο Paul Joyce των Times προσθέτει ότι η Liverpool «θα αξιολογήσει τώρα ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο για την υποστήριξη των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων στο μέλλον».

Οι ιδιοκτήτες Fenway Sports Group μελετούν προσφορές για τον σύλλογο, με τον Gordon να αποχωρεί από το ρόλο του για να επικεντρωθεί σε μια πιθανή πώληση.

Παραιτήθηκε και ο Ian Graham από το μεταγραφικό επιτελείο της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com