Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilfried Zaha, άλλος ένας «μεταγραφικός» στόχος για την Liverpool

Wilfried Zaha, άλλος ένας «μεταγραφικός» στόχος για την Liverpool

Οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν ότι ο Wilfried Zaha, ο οποίος φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος της Liverpool, θα φύγει το επόμενο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή από την Crystal Palace.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο David Ornstein, αυτό πρόκειται να συμβεί στο τέλος της χρονιάς. Ο Ornstein συζήτησε την κατάσταση του Zaha στο podcast FIVE μετά την εμφάνιση φημών για τη μεταγραφή της Liverpool στις αρχές της εβδομάδας.

«Λοιπόν, ο Ζaha θα ήθελε αναμφίβολα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Crystal Palace. Δεν έχει γίνει ποτέ αυτή τη σημαντική κίνηση, αλλά η ελεύθερη μεταγραφή θα έρθει όπως πάει η κατάσταση», δήλωσε. «Η Arsenal τον εξέτασε σοβαρά πριν αποκτήσει τον Nicolas Pepe το 2019. Η Chelsea τον έχει εξετάσει σε διάφορες χρονικές στιγμές και η Totttenham έχει συνδεθεί έντονα μαζί του κατά καιρούς.»

«Η Crystal Palace δίνει τόσο μεγάλη αξία σε αυτόν επειδή γνωρίζει ότι χωρίς αυτόν, έχει πολλές πιθανότητες να εμπλακεί σε μια μάχη υποβιβασμού. Πόσο θα άξιζε αυτή η αμοιβή σε σχέση με τα χαμένα έσοδα και τη φήμη αν υποβιβάζονταν και αυτοί;»

«Πολλοί σύλλογοι θα θεωρήσουν αυτόν τον παίκτη ελεύθερο. Πολλοί στο χώρο πιστεύουν ότι θα αντέξει και θα φύγει ως ελεύθερος και θα πάει σε ομάδα που παίζει στο Champions League, ένα επίπεδο στο οποίο πολλοί πιστεύουν ότι ανήκει. Η Palace θα πιέσει να διαπραγματευτεί, δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν συζητήσεις αυτή τη στιγμή.»

Χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα τη Liverpool, ο Ornstein αναφέρει τρεις ομάδες της περιοχής του Λονδίνου. Όταν ο Ζaha πήγε στη Man Utd το 2013, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη μετακίνησή του στον Βορρά. Επομένως, θα ήταν λογικό να παραμείνει στην πόλη. Ο 29χρονος είναι πραγματικά πολύ πρόθυμος να ενταχθεί στη Liverpool, υποστηρίζει το Calciomercato αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ζaha «συμπαθεί» την ομάδα του Jurgen Klopp και θα ήταν ικανοποιημένος αν επέστρεφε στα βορειοδυτικά.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Liverpool θα κινηθεί για την απόκτηση του. Ίσως επειδή δεν χρειάζονται πραγματικά άλλον έναν αριστερό επιθετικό αυτή τη στιγμή,παρόλο που θα ήταν μια σπουδαία προσθήκη στην ομάδα.

Wilfried Zaha, άλλος ένας «μεταγραφικός» στόχος για την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com