Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας & Elliott «τα σπάνε» χορεύοντας «One Kiss» της Dua Lipa

Τσιμίκας & Elliott «τα σπάνε» χορεύοντας «One Kiss» της Dua Lipa

Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Harvey Elliott διασκέδασαν πρόσφατα, με τον ανεπίσημο ύμνο της Liverpool «One Kiss» της Dua Lipa, σε ένα έρημο νυχτερινό κέντρο, καθώς το δίδυμο απολαμβάνει το διάλειμμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ενώ πολλά από τα κορυφαία αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου παίζουν μεταξύ τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, άλλοι απολαμβάνουν ένα καλοπληρωμένο διάλειμμα. Αυτό ισχύει σίγουρα για το δίδυμο της Liverpool, τον Κώστα Τσιμίκα και τον Harvey Elliott, οι οποίοι φαίνεται να αφήνουν τα μαλλιά τους ελεύθερα.

Με το ποδόσφαιρο της Premier League να μην ξαναρχίζει πριν από την Boxing Day, πολλοί αστέρες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να διασκεδάσουν και αυτό περιλαμβάνει και το δίδυμο των Reds.
Ο Τσιμίκας και ο Elliott, πολλούς οπαδούς της Liverpool χαρούμενους, όταν ο Έλληνας αμυντικός μοιράστηκε ένα Instagram story με το ζευγάρι να χορεύει τη νύχτα.

Φαινομενικά σε ένα έρημο νυχτερινό κέντρο, το ντουέτο δεν πτοήθηκε από την έλλειψη κόσμου γύρω του, καθώς παρουσίασαν τις καλύτερες κινήσεις τους στους 1,3 εκατομμύρια followers του Τσιμίκα στο Instagram. Ακόμα καλύτερο για τους οπαδούς της Liverpool ήταν το γεγονός ότι χόρευαν τον ανεπίσημο ύμνο του συλλόγου «One Kiss» της Dua Lipa.

Το τραγούδι έγινε για πρώτη φορά επιτυχία στους Merseysiders όταν η τραγουδίστρια ερμήνευσε το single στον τελικό του Champions League το 2018.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com