Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/11/2019 Απόδραση από το Shelhurst Park (vid)

Σαν σήμερα: 23/11/2019 Απόδραση από το Shelhurst Park (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Crystal Palace στο Shelhurst Park για την Premier League, με την νίκη να έρχεται στο τέλος της συνάντησης.

Σε ένα παιχνίδι που οι Κόκκινοι δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ από τους γηπεδούχους, ευτύχησαν να προηγηθούν στην αρχή του 2ου ημιχρόνου με τον Sadio Mane από ασίστ του Andy Robertson (49′). Μέχρι εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι παίζοντας έξυπνα, έδιναν χώρο στους Reds αλλά ήταν αυτοί που είχαν τα περισσότερα σουτ γενικά αλλά και στο στόχο.

Οι Eagles συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο το παιχνίδι τους και έφεραν στα ίσια το σκορ με τον Wilfred Zaha στο 82′, φέροντας σε δύσκολη θέση τους Κόκκινους, που δεν έδειχναν να είναι σε θέση να κερδίσουν το παιχνίδι.

Την λύση τελικά έδωσε ο Bobby Firmino στο 85′, με σουτ μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων και μετά από φάση διαρκείας, τελειώνοντας μάλιστα ένα αρνητικό σερί του 9 αγώνων χωρίς να σημειώσει γκολ. Έτσι οι Reds συνέχισαν να οδηγούν την κούρσα του τίτλου, έχοντας απόσταση 8 βαθμών από την 2η Leicester City.

Το παιχνίδι στο Shelhurst Park παρακολούθησαν εκείνο το Σάββατο απόγευμα 25.486 θεατές και διαιτητής ήταν ο Kevin Friend.

Τα γκολ των Κόκκινων μπορείτε τα παρακολουθήσετε στο 6′:02″ του video που ακολουθεί:

Σαν σήμερα: 23/11/2019 Απόδραση από το Shelhurst Park
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com