Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η FSG έχει λάβει μεγάλο ενδιαφέρον για τη Liverpool»

«Η FSG έχει λάβει μεγάλο ενδιαφέρον για τη Liverpool»

Η Fenway Sports Group φέρεται να έχει γίνει αποδέκτης μεγάλου ενδιαφέροντος αναφορικά με την πώληση της Liverpool, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε συνεργάτης της, στην Boston Globe, συμφερόντων του John W Henry.

Η FSG φαίνεται πως έχει βάλει πωλητήριο στον σύλλογο, με την φημολογία περί υποψηφίων αγοραστών να έχει ήδη ξεκινήσει, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία μέχρι στιγμής.

Για το θέμα μίλησε στη Βοστωνέζικη εφημερίδα, ο Sam Kennedy, συνεργάτης της FSG.

Στις δηλώσεις του ανέφερε:

“ Έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς πιθανούς συνεργάτες που εξετάζουν το ενδεχόμενο να επενδύσουν στον σύλλογο. Είναι πολύ νωρίς όσον αφορά τη διερεύνηση πιθανοτήτων για πιθανή επένδυση στη Liverpool. ”

“ Ο Mike Gordon έχει κάνει εξαιρετική δουλειά οδηγώντας τον σύλλογο την τελευταία δεκαετία και πλέον. Θα κάνει ένα βήμα πίσω από αυτόν τον ρόλο και ο Billy Hogan θα αναλαμβάνει όλο και περισσότερες αρμοδιότητες. ”

“ Οι μεγάλες εταιρείες αναπτύσσονται προσθέτοντας αξία στην επιχείρησή τους. Ένας τρόπος για να αυξήσεις αυτή την αξία από καιρό σε καιρό είναι να πουλήσεις περιουσιακά στοιχεία ή να προσθέσεις επενδυτές. Αυτό σημαίνει ότι η FSG θα πουλήσει τη Liverpool; Δεν ξέρω. ”

“ Είναι δουλειά του John Henry, του Tom Werner και του Mike Gordon να διευθύνουν υπεύθυνα τη Fenway Sports Group και θεώρησαν ότι αυτή ήταν η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσουν πιθανές ευκαιρίες για επένδυση στον σύλλογο. ”

H FSG με το Carabao Cup στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com