Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον Kelleher και την πρόκριση

Ο Klopp για τον Kelleher και την πρόκριση

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Carabao Cup, την εμφάνιση και φυσικά για τον Kelleher που απέκρουσε τρία πέναλτι στο τέλος.

Αρχικά μίλησε για τον Kelleher:

“ Ουάου! Ας μιλήσουμε μόνο για απόψε, δεν μπορώ να θυμηθώ τους τα άλλα πέναλτι, αλλά φυσικά ήταν επίσης καλά. Απόψε ήταν τρία πολύ καλά πέναλτι, όλα πάνε στη γωνία, οπότε δεν είναι κακό και δεν χάνουν τη μπάλα οι αντίπαλοι ή γλιστρούν λίγο πριν σουτάρουν. Όχι, ήταν πολύ καλά πέναλτι και τους έσωσε ούτως ή άλλως, οπότε αυτό είναι τεράστιο. ”

“ Είναι εξαιρετικός, είναι απολύτως εξαιρετικός. Δεν είχε τώρα την καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής γιατί επέστρεψε από τις διακοπές και τραυματίστηκε και χρειάστηκε πολύς χρόνος για να επιστρέψει στις προπονήσεις και να επιστρέψει σε ταχύτητα. ”

“ Οι προπονητές τερματοφυλάκων κάνουν απλά απίστευτη δουλειά, είναι εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα το έλεγε ακριβώς το ίδιο, είναι το προϊόν τους. Κάνει ό,τι του ζητήσουν και ο τερματοφύλακας που έχουν φτιάξει είναι ένας σύγχρονος τερματοφύλακας. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνος, είναι προσγειωμένος και χαμογελάει σπάνια. Όταν όμως το κάνει, σημαίνει πολλά για εκείνον. ”

Για την εμφάνιση:

“ Μου άρεσε. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο αν σε βάλουν σε μια ομάδα και αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο που αμύνεται βαθιά, παίζει με αντεπιθέσεις, στημένες φάσεις, όλα αυτά τα πράγματα. Προφανώς δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, αλλά μπορούσαμε να προπονηθούμε τουλάχιστον μία φορά με αυτήν την ομάδα, γι’ αυτό κάναμε αλλαγές. ”

“ Είχα πει πέρυσι ότι δεν ισχύει ότι δεν παίρνουμε σοβαρά τον θεσμό, όταν κάνουμε αλλαγές. Δεν ήταν ποτέ αλήθεια, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Θέλαμε δύο πράγματα: να βεβαιωθούμε ότι δεν ρισκάρουμε κανέναν, αυτό είναι πολύ σημαντικό και το άλλο είναι ότι μας αρέσει πολύ να δίνουμε στα αγόρια την ευκαιρία. ”

Για τον επόμενο γύρο που θα πραγματοποιηθεί πριν τα Χριστούγεννα:

“ Δεν ξέρω ακόμα, αλλά θα βρούμε τις λύσεις. Προφανώς, έχουμε παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά έχουμε ένα μεγάλο γκρουπ μαζί για την προετοιμασία και πιθανότατα θα τους χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια. Είναι λογικό, νομίζω. Αλλά αυτό είναι. Θα ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε αύριο. ”

“ Θα είμαστε σε ένα προπονητικό camp, θα επιστρέψουμε και μετά θα έχουμε λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Είναι εντάξει, μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο παρεμπιπτόντως, δεν είναι πρόβλημα, αλλά τρεις ή τέσσερις μέρες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου… επιτρέψτε μου να πω, αν είναι Αγγλία, Βραζιλία, Ολλανδία ή οτιδήποτε άλλο, μάλλον θα μας λείψουν μερικοί παίκτες, αλλά ας δούμε. ”

Για το ντεμπούτο του Ben Doak:

“ Αυτός είναι ο Ben. Οι οδηγίες για εκείνον ήταν εύκολες: να κάνεις αυτό που κάνεις συνέχεια. Είναι πραγματικά ζωηρό αγόρι, έξυπνος παίκτης, καλός ντριμπλέρ, γρήγορος, μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια. Είναι καλός. ”

“ Ήταν ωραίο να τον βλέπεις, πολύ ωραίο να τον βλέπεις – πολλά πράγματα είναι προφανώς φυσικά γι ‘αυτόν, κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο. Είμαι σίγουρος ότι η οικογένειά του ήταν εδώ απόψε. Μπορώ να θυμηθώ όταν είδα την οικογένεια στο AXA όταν τον αποκτήσαμε, πόσο ενθουσιασμένοι ήταν όλοι. Τώρα έχοντας αυτή τη βραδιά, είναι το επόμενο βήμα, είναι ωραίο. Απέδωσε, προφανώς. ”

Βραδιά ευκαιριών και πρόκρισης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com