Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την ενδεχόμενη πώληση του συλλόγου

Ο Klopp για την ενδεχόμενη πώληση του συλλόγου

Για την ενδεχόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας του συλλόγου κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Jürgen Klopp, μετά την πρόκριση της ομάδας επί της Derby County στην διαδικασία των πέναλτι για το Carabao Cup.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, δεν θα αλλάξει κάτι για τον Γερμανό τεχνικό, ακόμη και αν ο σύλλογος αλλάξει χέρια στο άμεσο μέλλον.

Ας δούμε τι είχε να πει:

“ Δεν καταλαβαίνω 100% γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι θα πουληθεί η ομάδα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ψάχνουμε για επενδυτές και νομίζω πως είναι μια καλή ιδέα. ”

“ Η Chelsea πουλήθηκε. Ψάχνουμε για επενδυτές. Είναι τελείως διαφορετικό. Από όσο ξέρω [FSG] ψάχνει για επενδυτές και αυτό είναι λογικό. Ό,τι και να συμβεί, είμαι αφοσιωμένος στον σύλλογο. ”

“ Δεν νομίζω να έπαθε κανείς καρδιακό, όταν έμαθε τα νέα. ”

“ Για εμένα το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να έχουμε πλάνο, ό,τι και αν συμβεί. Οτιδήποτε και αν γίνει θα πάρει χρόνο, αν έρθει κάποιος ή οτιδήποτε. ”

“ Μέχρι τότε μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, θα τα φροντίσω εγώ αυτά. Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχει συμβεί κάτι. ”

“ Είναι μια απόφαση και είναι μια χαρά. Έχουμε μια καλή σχέση με την FSG. Ό,τι και αν συμβεί, θα το δούμε. ” Είπε ο Klopp.

John W Henry και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com