Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conte: «Ο Klopp άλλαξε τη Liverpool»

Conte: «Ο Klopp άλλαξε τη Liverpool»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Antonio Conte για τον Jürgen Klopp και για τη δουλεία που έχει κάνει ο Γερμανός τεχνικός στη Liverpool ενόψει του αποψινού αγώνα στο Tottenham Stadium.

Ο Conte κλήθηκε να μιλήσει για τους Reds:

“ Αυτό που γνωρίζουμε για τη Liverpool, είναι ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δυσκολεύονται λίγο αυτή τη σεζόν. Είμαι έκπληκτος για αυτό και ότι κάποιοι προσπαθούν να επικρίνουν τη Liverpool μετά από όσα έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια. ”

“ Έχουν έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και φανταστικούς παίκτες. Ταυτόχρονα, εμείς έχουμε πολλά προβλήματα [τραυματισμών], αλλά θέλουμε να κάνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας. ”

“ Η ιστορία του Jürgen μιλάει για εκείνον και έχει αλλάξει τη Liverpool. Θυμάμαι πολύ καλά ότι η Λίβερπουλ δεν κέρδιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα και χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να φέρει τη Liverpool για να μπορέσει να κερδίσει ξανά. ”

“ Αυτό δείχνει ότι είναι σημαντικό για έναν προπονητή να έχει χρόνο. Αν ο κόσμος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, πιστεύει ότι η ιστορία αυτού του προπονητή είναι να είναι αυτόματα νικητής, δεν είναι έτσι. ”

“ Ο Jürgen δείχνει ότι μέσα από τη δουλειά, τους αγώνες και τη μεταγραφική αγορά βελτίωσε πολύ τη Liverpool και την έφερε στην κορυφή. Σίγουρα μπορώ να μιλήσω με καλά λόγια για τον Jürgen, τη Liverpool και τους παίκτες, είναι σίγουρα ένα καλό παράδειγμα για εμάς. ”

Ο Jürgen Klopp άλλαξε τα πάντα στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com