Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Marc Kosicke απορρίπτει τα σενάρια περί παραίτησης Jurgen Klopp

Ο Marc Kosicke απορρίπτει τα σενάρια περί παραίτησης Jurgen Klopp

Οι Reds είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα στην φετινή Premier League συγκεντρώνοντας μόλις 16 βαθμούς από πιθανούς 36, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην 9η θέση, 15 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Arsenal και 8 πίσω από την Newcastle United, η οποία καταλαμβάνει την 4η προνομιούχο θέση.

Ως αποτέλεσμα, έχει αρχίσει η συζήτηση για το μέλλον του Γερμανού στο Anfield, παρόλο που δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Klopp δέχεται πίεση από την Fenway Sports Group, δεδομένης της επιτυχίας που έχει φέρει στο Merseyside από τότε που μετακόμισε στον σύλλογο πριν από 7 χρόνια.

Εν μέσω αυτού του κλίματος, η Mirror δημοσίευσε την περασμένη Δευτέρα την λίστα με τους προπονητές, οι οποίοι έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αντικαταστήσουν τον Jurgen Klopp, σύμφωνα με την στοιχηματική πλατφόρμα bettingodds.com.
1) Pep Lijnders – 5/2
Πρώτος στην λίστα δεν είναι άλλος από το δεξί χέρι του Klopp. Ο Ljinders αυτή τη στιγμή εργάζεται ως βοηθός προπονητής και είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Γερμανό στο Anfield.
2) Thomas Tuchel – 4/1
Ο πρώην προπονητής της Chelsea, έμεινε χωρίς δουλειά από τότε που απολύθηκε από τους Blues τον Σεπτέμβριο και έχει ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις από ομάδες της Premier League.
3) Steven Gerrard – 9/2

Παρά το γεγονός ότι απολύθηκε πρόσφατα από την Aston Villa μετά από δύο νίκες στους πρώτους 11 αγώνες της σεζόν, ο θρύλος των Reds εξακολουθεί να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των πιθανών υποψηφίων που θα μπορούσαν να αναλάβουν τα ηνία στο Anfield.
Ωστόσο, πολύ σπάνια τα πράγματα πάνε καλά όταν ένας σύλλογος διορίζει έναν από τους πρώην παίκτες του ως νέο προπονητή. Η λίστα συμπληρώνεται με τα ονόματα των Julian Nagelsmann (13/2), Ange Postecoglou (5/2) και Xabi Alonso (10/1).

Ο εκπρόσωπος του Klopp, Marc Kosicke, απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι το αφεντικό των Reds είναι έτοιμο να αποχωρήσει από τον σημερινό του ρόλο, μόλις 6 μήνες μετά την υπογραφή ενός νέου, μακροχρόνιου συμβολαίου μέχρι το 2026.
Συγκεκριμένα, ο Kosicke μιλώντας στον δημοσιογράφο του γερμανικού Sky Sport, Florian Plettenberg, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Jurgen Klopp δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί από την Liverpool FC. Το γεγονός ότι θα μπορούσαν να προκύψουν προβλήματα αυτή τη σεζόν, λόγω της περσινής πολύ απαιτητικής σεζόν, λήφθηκε υπόψη από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν».
«Ο Jurgen απολαμβάνει την υποστήριξη των ιδιοκτητών και είναι σε τακτική επαφή μαζί τους. Αγαπά τον σύλλογο, την ομάδα του και τους οπαδούς και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει και να ολοκληρώσει με επιτυχία την θητεία του στο Liverpool. Δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 για το τίποτα».

Marc Kosicke απορρίπτει τα σενάρια περί παραίτησης Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com