Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζονται τα έργα στην Anfield Road κατά τις μέρες του Mundial

Συνεχίζονται τα έργα στην Anfield Road κατά τις μέρες του Mundial

Η Liverpool επιβεβαιώνει την επόμενη φάση της επέκτασης του Anfield Road κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Η ανάπλαση της Anfield Road End βρίσκεται σε καλό δρόμο, με την κλίμακα του έργου να είναι πλέον ορατή κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το έργο, το οποίο θα κοστίσει στον σύλλογο περίπου 80 εκατομμύρια λίρες και θα προσθέσει 7.000 θέσεις στην κερκίδα, είναι σε πορεία ολοκλήρωσης, έτοιμο για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 και συνεχίστηκαν, εφόσον το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες, τους τελευταίους 13 μήνες.
Και με το πρόγραμμα να έχει διακοπεί για το χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ – και επομένως δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια στο Anfield από τις 13 Νοεμβρίου έως τουλάχιστον τις 19 Δεκεμβρίου – οι εργολάβοι θα περάσουν στην επόμενη φάση κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Η Liverpool ανακοίνωσε ότι η υπάρχουσα οροφή της εξέδρας θα αφαιρεθεί και θα αντικατασταθεί από μια ολοκαίνουργια, πλάτους 75 μέτρων και ύψους 39 μέτρων.

Δύο γερανοί θα εισέλθουν στο γήπεδο μέσω της γωνίας μεταξύ της κερκίδας Sir Kenny Dalglish και της κερκίδας Kop, με τον σύλλογο να διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει καμία ζημιά στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η Liverpool έχει προειδοποιήσει ότι «υπάρχει πιθανότητα ένα πολύ μικρό τμήμα των οπαδών των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων που βρίσκονται στα δύο άκρα της κερκίδας να εκτεθεί σε οποιεσδήποτε κακές καιρικές συνθήκες για σύντομο χρονικό διάστημα». Για όσους επηρεάζονται, θα παρέχονται πόντσο για τις συνθήκες βροχής από τον σύλλογο. Όπως όλα δείχνουν, το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Liverpool μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι με τη Leicester στις 30 Δεκεμβρίου, αν και υπάρχει η πιθανότητα να διεξαχθεί ο τέταρτος γύρος του Carabao Cup μεσοβδόμαδα αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Μπορεί να μην υπάρχουν αγώνες στο Anfield κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν υπάρχει καμία παύση στο φιλόδοξο σχέδιο επέκτασης του Anfield Road», δήλωσε ο Paul Cuttill, αντιπρόεδρος του τμήματος Stadium Operations της Liverpool Football Club.
«Όταν οι οπαδοί μας επιστρέψουν στο γήπεδο μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα δουν μια σημαντική διαφορά και ένα πιο ξεκάθαρο όραμα για το συναρπαστικό νέο μέλλον του Anfield «.

Συνεχίζονται τα έργα στην Anfield Road κατά τις μέρες του Mundial
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com