Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Schreuder: «H Liverpool μετά το 0-1 ήταν πολύ καλή για μας»

Schreuder: «H Liverpool μετά το 0-1 ήταν πολύ καλή για μας»

Ο προπονητής του Ajax, Alfred Schreuder. αναγνώρισε τη μεγάλη ανωτερότητα της Liverpool έναντι της ομάδας του μετά το γκολ του Mo Salah στο Άμστερνταμ.

To point της post-match συνέντευξης τύπου του Ολλανδού manager ήταν ότι οι παίκτες του δεν εκμεταλλεύτηκαν το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν καλύτεροι από τους Reds, ενώ το γκολ του Αιγύπτιου «τους πήρε από κάτω».

Οι κυριότερες δηλώσεις του ήταν οι εξής:

«Στα πρώτα 35-40 λεπτά είδαμε έναν πολύ καλό Ajax. Δείξαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι στο Anfield. Έπρεπε να σκοράρουμε σε μία από τις ευκαιρίες μας, είχαμε τρεις καθαρές ευκαιρίες για να προηγηθούμε, όμως μετά το 0-1 εκείνοι είχαν μία ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία για το 0-2.»

«Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ από το κόρνερ (το δεύτερο γκολ της Liverpool) ήταν πάρα πολύ γρήγορο, και μετά μπορούσες αμέσως να δεις ότι θα ήταν ένα πολύ, πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον μίας έμπειρης ομάδας, η οποία έδειξε πόσο καλή είναι. Το θετικό είναι ότι η ομάδα μας έμεινε ενωμένη, όμως η διαφορά επιπέδου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απλά υπερβολικά μεγάλη.»

«Αν δεις πόσο επαγγελματικά έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό είναι πού θέλω να πω. Η Liverpool χειρίστηκε το παιχνίδι πολύ καλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου.»

«Παίζαμε σε ίσο επίπεδο για 35-40′. Όσο κάνεις κάποια πράγματα καλύτερα από τη Liverpool, μπορείς να παίξεις εναντίον μίας ομάδας όπως αυτή.»

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο απ’ ότι στο Anfield, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετά καλό.»

O Alfred Schreduder στον πάγκο του στο χθεσινό ματς.
O Alfred Schreuder στον πάγκο του στο χθεσινό ματς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com