Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Χάνει έδαφος στη μάχη για Bellingham η Liverpool»

«Χάνει έδαφος στη μάχη για Bellingham η Liverpool»

Η Liverpool φαίνεται πως χάνει έδαφος στη μάχη για την απόκτηση του Jude Bellingham, όπως αναφέρουν σήμερα τα Αγγλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι Reds εξακολουθούν να ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του μέσου, με τον ποδοσφαιριστή να αρέσει πολύ στον Jürgen Klopp, όμως η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει τα περισσότερα από £100 εκατομμύρια που θέλει η Borussia Dortmund, για να τον κάνει δικό της.

Για την απόκτηση του άσου ενδιαφέρεται η Manchester City του Pep Guardiola και είναι πολύ πιθανό να κάνει κίνηση για να τον φέρει στο Etihad, είτε μετά το Μουντιάλ, είτε το καλοκαίρι.

Στις ενδιαφερόμενες ομάδες έχει προστεθεί και η Real Madrid, η οποία θέλει να αντικαταστήσει μέσα στις επόμενες σεζόν τον Luka Modric, που έχει ήδη κλείσει τα 37 του έτη.

Είναι δεδομένο πως και οι δύο προαναφερθείσες ομάδες μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χρήματα στην Dortmund και πιθανότατα ένα καλύτερο συμβόλαιο στον Άγγλο διεθνή.

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, η υπόθεση Bellingham για τη Liverpool γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, αφού είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν οι απαιτήσεις των Γερμανών, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, σε περίπτωση που ο 19χρονος ξεχωρίσει.

Ο Klopp μπορεί να τον θεωρεί ως την ιδανική περίπτωση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του, αλλά πολύ δύσκολα θα τον δούμε με την Κόκκινη φανέλα.

Jordan Henderson και Jude Bellingham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com