Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο τρίποντο με Nunez!

Νέο τρίποντο με Nunez!

Ο Darwin Nunez σκόραρε για πρώτη φορά εντός έδρας.

Νέο τρίποντο για τη Liverpool, δεύτερο συνεχόμενο στην Premier League και μάλιστα με το ίδιο σκορ! Οι Reds επικράτησαν με 1-0 της West Ham στο Anfield για την Premier League.

Ο Darwin Nunez το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσιμίκα.

Α’ Ημιχρονο: Με πέντε αλλαγές από την Κυριακή και τους Τσιμίκα, Carvalho και Nunez στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Reds.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο ρυθμό, όμως οι Reds βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, μα την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ματς, στο 21ο λεπτό! Ο Τσιμίκας έβγαλε μια άρτια σέντρα από τα αριστερά, συστημένη για το κεφάλι του Nunez και ο Ουρουγουανός με σκαστή κεφαλιά έγραψε το 1-0!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Nunez έφτασε κοντά στο 2-0, όμως ο Fabianski απέκρουσε την προσπάθεια του, ενώ στο 35’ ήρθε η σειρά του Salah να απειλήσει με εντός περιοχής πλασέ, που δεν βρήκε όμως εστία και στο 38’ σταμάτησε ο Fabianski το επόμενο πλασέ του.

Μεγάλη ευκαιρία είχε η Liverpool στο 40ο λεπτό, όταν το βολέ του Nunez σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια το rebound έφυγε εκτός εστίας.

Οι Reds λίγο έλειψε να πληρώσουν τις χαμένες τους ευκαιρίες, λίγες στιγμές πριν φύγει το ημίχρονο, όταν ο Attwell, μετά από βοήθεια του VAR, έδωσε πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα του Joe Gomez στον Bowen.

Την εκτέλεση ανέβαλε ο Bowen, με τον Alisson να πέφτει σωστά στη δεξιά γωνία του και να αποκρούει, κρατώντας το 1-0!

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία του Nunez ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, καθώς στο 55’ η προσπάθεια του επιθετικού έφυγε ψηλά στο Kop.

Στο 57’ οι Nunez, Carvalho και Thiago αντικαταστάθηκαν από τους Jones, Fabinho και Elliott.

Στο 2-0 πλησίασαν οι γηπεδούχοι στο 63’ όταν ο Henderson βρήκε τέλεια τον Firmino, στην περιοχή όμως το πλασέ του Βραζιλιάνου κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Δευτερόλεπτα αργότερα, ήταν ο Fabianski εκείνος που σταμάτησε την κεφαλιά του Bobby.

Στο 70’ ήταν και πάλι ο Alisson εκείνος που σταμάτησε τον Benrahma, τον οποίον είχε ξεχάσει η Κόκκινη άμυνα, με τον μέσο όμως να μην την τιμωρεί.

Στο 75ο λεπτό χάθηκε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την Liverpool, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Fabianski σταμάτησε από κοντά τον Firmino και στη συνέχεια η προσπάθεια του Jones κατέληξε στο Kop.

Το 2-0 δεν ήρθε ούτε στο 78’, όταν μετά από γύρισμα του Henderson, βρήκε ο Zouma την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του! 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη δική τους μεγάλη ευκαιρία τους στο 80’, όταν ο Scamacca βρέθηκε σε καλή θέση εντός περιοχής, αν και πλάγια, αλλά αστόχησε απογοητευτικά.

Νέα μεγάλη ευκαιρία είχαν οι Hammers και στο 87’, όταν ο Bowen γύρισε σωστά για τον Soucek στη μικρή περιοχή και τελευταία στιγμή, ο Milner έβαλε το πόδι του, απομακρύνοντας σε κόρνερ! 

Στο προτελευταίο των καθυστερήσεων, η νέα προσπάθεια του Salah κόντραρε στον Rice, καταλήγοντας κόρνερ.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Τσιμίκας (Robertson 81′); Salah, Henderson, Thiago (Fabinho 57′), Carvalho (Jones 57′); Firmino (Milner 81′), Nunez (Elliott 57′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι του Σαββάτου κόντρα στη Nottingham Forest.

Ο Darwin Nunez έκρινε την αναμέτρηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com