Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Το Anfield είναι η πιο δύσκολη έδρα»

Moyes: «Το Anfield είναι η πιο δύσκολη έδρα»

Ο David Moyes στη δική του συνέντευξη τύπου μίλησε για τον Jürgen Klopp, την Κυριακάτικη αποβολή του Γερμανού, καθώς και τις δυσκολίες που έχει ένας αγώνας στο Anfield εναντίον της Liverpool.

Ο Moyes για τον Klopp ανέφερε:

“ Πρώτα από όλα, ελπίζω να είναι στον πάγκο. Μέρος αυτής της δουλειάς είναι να θέλεις να παίξεις εναντίον των καλύτερων και να ανταγωνιστείς εναντίον τους. Ο Jurgen είναι εκεί στην κορυφή. ”

“ Αυτό που έχει κάνει με τη Liverpool όλα αυτά τα χρόνια. Οι ενέργειές του είναι μέρος αυτού, αλλά αν ήσουν σε αυτή τη θέση του, πιθανότατα θα ένιωθες το ίδιο. Έχουμε όλοι μεγάλο σεβασμό για τους διαιτητές και αυτό που πρέπει να κάνουν. ”

“ Ελπίζω ότι κατά κάποιον τρόπο θα καταλάβει ο κόσμος ότι σε 90 λεπτά, μερικές φορές μπορεί να χάσουμε λίγο το μυαλό μας μας. Αλλά αν συνεχίζετε να μιλάτε για αυτό και να το φέρνετε στην προσοχή μας, προφανώς πρέπει να απαντήσουμε σε ερωτήσεις. ”

“ Αν δεν κάνετε τις ερωτήσεις για τους διαιτητές, τότε θα προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε. ”

Για την πρόκληση του Anfield:

“ Πιθανώς με ποδοσφαιρικούς όρους, είναι το πιο δύσκολο μέρος στον κόσμο να πας και να προσπαθήσεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι, για οποιονδήποτε. ”

“ Έχετε δει ότι ίσως ο καλύτερος προπονητής (Guardiola) στον κόσμο δυσκολεύτηκε πολύ να πάει εκεί και να πάρει ένα αποτέλεσμα. Γι’ αυτό είναι δύσκολο για όλους μας. ”

Για νέα νίκη στο Anfield οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com