Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Merson: «Ο Trent θα επιστρέψει με West Ham»

Paul Merson: «Ο Trent θα επιστρέψει με West Ham»

Ο Paul Merson αναμένει την επιστροφή του Trent Alexander-Arnold στη δράση, παρά την «απίστευτη», όπως την χαρακτήρισε, εμφάνιση του James Milner απέναντι στην ομάδα του Pep Guardiola.

Οι Merseysiders πρόκειται να αντιμετωπίσουν την West Ham Utd την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

«Περιμένω από τον Trent Alexander-Arnold να επιστρέψει για αυτό το παιχνίδι», έγραψε ο πρώην Αγγλος διεθνής για το Sportskeeda.

«Ο James Milner ήταν εξαιρετικός – ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν από τους νεότερους και δεν έχω λόγια για το πόσο καλή ήταν η απόδοση του».

«Ξέρω ότι ο Joe Gomez ήταν ο παίκτης του αγώνα – και δικαίως – αλλά για τον Milner, σε ηλικία 36 ετών, να παίζει όπως έπαιξε κόντρα στον Phil Foden ήταν απίστευτο».

Οι άντρες του Jurgen Klopp πέρασαν με άριστα το τελευταίο τεστ τους, ωστόσο, και μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πάνω στην ομάδα του David Moyes θα σηματοδοτούσε την επιστροφή των Reds στο δρόμο των επιτυχιών.

Paul Merson: «Ο Trent θα επιστρέψει με West Ham»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com