Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επικίνδυνη η επίσημη City – Κατηγορεί τον Klopp για ξενοφοβία!

Επικίνδυνη η επίσημη City – Κατηγορεί τον Klopp για ξενοφοβία!

Σε μια ασύλληπτη διαρροή προχώρησε η πλευρά της διοίκησης της Manchester City σχετικά με τα γεγονότα της Κυριακής στο Anfield.

Άνθρωποι μέσα από τη διοίκηση των Πολιτών άφησαν να εννοηθεί πως ο Jurgen Klopp δημιούργησε πολεμικό κλίμα σε ένα παιχνίδι με ήδη τεταμένα νεύρα, με δηλώσεις του πριν το παιχνίδι!

Ο προπονητής της Liverpool, συγκεκριμένα, είχε πει στη συνέντευξη τύπου του το Σάββατο πως «υπάρχουν τρεις ομάδες στο κόσμο που μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν οικονομικά, είναι νόμιμο, αλλά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν», εννοώντας προφανώς τις Manchester City, Paris Saint-Germain και Newcastle United.

Σε ένα παραλήρημα, λοιπόν, ένας από αυτούς τους επίσημους της City χαρακτήρισε στον Paul Hirst των Times τη δήλωση «οριακά ξενοφοβική», αφού και οι τρεις ομάδες γεύονται τη γλυκιά γεύση του πετροδόλαρου της Αραβίας.

Η διαρροή αυτή είναι το λιγότερο προσβλητική και σίγουρα άκρως επικίνδυνη, από μια ομάδα που 24 ώρες μετά τη σέντρα δεν έχει ακόμα καταδικάσει την εμετική συμπεριφορά τεράστιας μερίδας των οπαδών της στο Anfield.

Τι να περιμένει κανείς, άλλωστε, από μια ομάδα που οι ίδιοι οι παίκτες της το 2019 τραγουδούσαν σύνθημα που χλεύαζε την επίθεση με μαχαίρι από οπαδούς της Roma σε οπαδό των Reds, η οποία του προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές στην υγεία του.

Βανδάλισαν το Anfield με εμετικά συνθήματα οι οπαδοί της Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com