Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν»

Klopp: «Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν»

Η Liverpool πήρε αυτό ακριβώς που χρειαζόταν κόντρα στους Rangers χθες το βράδυ, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά το τέλος της αναμέτρησης στην συνέντευξη τύπου.

Ο Γερμανός για την νίκη της ομάδας είπε:

“ Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν απόψε. Ένα νέο σύστημα, έπρεπε να αλλάξουμε τα πράγματα. ”

“ Είχαμε πολλές ευκαιρίες, φανταστείτε να είχαμε εκμεταλλευτεί περισσότερες από αυτές. Πραγματικά καλό παιχνίδι. Πολύ σημαντικό. ”

“ Επίσης σκοράραμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε το VAR! ”

“ Ήμασταν άτυχοι σε στιγμές επιθετικά και πολύ σταθεροί αμυντικά εκτός από το τέλος. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα στην έδρα τους. ”

“ Περιμέναμε μια αντίδραση – όλοι περίμεναν μια αντίδραση – θέλουμε πραγματικά να το μετατρέψουμε σε θετικό και γι’ αυτό χρειαζόμαστε συνέπεια. Για αυτό, χρειάζεσαι μια κορυφαία άμυνα και την είχαμε απόψε. Λειτουργούσε πολύ καλά. ” Τόνισε ο Klopp.

Για το παιχνίδι:

“ Ήταν ένα καλό παιχνίδι, το παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε. Είχαμε μια πραγματικά καλή αμυντική απόδοση, νέα δομή και επιθετικά κάναμε πολλά πράγματα. Μου άρεσε πολύ. ”

“ Ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά κινήθηκαν μπροστά σήμερα ήταν εξαιρετικά καλός, μετά από μία μόνο προπόνηση που δούλευαν πάνω σε αυτό. ”

Για τον Alexander-Arnold που σκόραρε:

“ Δεν υπάρχει πρόβλημα με την άμυνα του – στις καλές στιγμές όλα είναι καλά – αν δεν υπάρχει προστασία φαίνεται ότι είναι εκτεθειμένος. Το αλλάξαμε λίγο σήμερα. ”

“ Όσο καλός κι αν είναι ο Trent στο να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις, είναι ωραίο από καιρό σε καιρό όταν συμβαίνει αυτό [το γκολ] – είδαμε πόσο καλός μπορεί να είναι απόψε. ”

Αν έμεινε ικανοποιημένος:

“ Είμαι πολύ ευχαριστημένος – ελέγξαμε το παιχνίδι. Η δέσμευση από την ομάδα ήταν εκεί. Παίξαμε με τέσσερις επιθετικούς – έπρεπε να αμυνθούν. Είχαμε μόνο μια κανονική προπόνηση. Είμαι χαρούμενος. ”

“ Ήταν μια κορυφαία εμφάνιση από όλα τα παιδιά. Όλα τα παιδιά κατάλαβαν το νέο σύστημα. ”

Για το νέο σύστημα:

“ Ήταν ένα 4-4-2 και όταν αμυνόμασταν ήταν ένα 4-6. Δούλεψε πολύ καλά και είναι πάντα μια επιλογή να παίζουμε έτσι. ”

“ Ο τρόπος με τον οποίο κινούνταν οι επιθετικοί μαζί ήταν εξαιρετικά καλός μετά από μία μόνο προπόνηση. ”

Ο Jürgen Klopp αγκαλιάζει τον Darwin Nunez.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com