Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Θέλω να ακούσω το σύνθημα στο γήπεδο»

Τσιμίκας: «Θέλω να ακούσω το σύνθημα στο γήπεδο»

Στο παρατσούκλι του, στις αγαπημένες του στιγμές με τη κόκκινη φανέλα και στους στόχους του με αυτήν αναφέρθηκε σε δηλώσεις στο liverpoolfc.com o Κώστας Τσιμίκας.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος αμυντικός των Reds είπε:

«Ήμουν με τον φίλο μου τον προπονητή γυμναστικής στο γυμναστήριο στο προπονητικό και μου είπε, «Εσύ είσαι ο Έλληνας Scouser!» Και μου άρεσε πολύ, για να είμαι ειλικρινής».

«Γι’ αυτό το έβαλα στο Instagram και μετά ήταν το όνομά μου. Αυτόματα!».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό (σ.σ. το σύνθημα). Αλλά ακόμα δεν το έχω ακούσει πραγματικά στο γήπεδο, οπότε ανυπομονώ να το ακούσω από τους οπαδούς μέσα στο Anfield!».

Φυσικά, το σύνθημα του Κώστα είναι σε ρυθμό του τραγουδιού των ΑΒΒΑ «Gimme Gimme Gimme», με στοίχους «Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas, his passport says he’s Greek but we all know that he’s Scouse» (μετ. Τσίμι Τσίμι Τσίμι ο Κώστας Τσιμίκας μας, το διαβατήριό του λέει πως είναι Έλληνας αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι Scouser).

«Νομίζω ότι το «Τσίμι, Τσίμι, Τσίμι» είναι καλύτερο από το κανονικό τραγούδι! Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και αυτό κάνει τον χρόνο μου εδώ στο Liverpool πιο ξεχωριστό».

«Οι καλύτερες στιγμές για μένα μέχρι στιγμής είναι όταν κερδίσαμε το Carabao Cup και το FA Cup».

«Για μένα προσωπικά, θα ήταν το πέναλτι που σκόραρα για να κερδίσουμε τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Wembley. Πήγα στους οπαδούς μας και γιορτάσαμε το τρόπαιο μαζί γιατί κάθε οπαδός και κάθε παίκτης το ήθελε τόσο πολύ».

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο και ελπίζω στο μέλλον να πανηγυρίσουμε περισσότερα τρόπαια μαζί και θα έχω ακόμα καλύτερες αναμνήσεις από αυτά».

Ο Τσιμίκας έδωσε το FA Cup στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com