Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν επιστρέφει πρόωρα στη Juventus ο Arthur

Δεν επιστρέφει πρόωρα στη Juventus ο Arthur

Τέλος μπήκε στις φήμες που ήθελαν τον Arthur Melo να επιστρέφει στη Juventus τον Ιανουάριο, έχοντας απογοητεύσει τον Jürgen Klopp και τη Liverpool.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες πως είναι πιθανό οι Reds να τερματίσουν πρόωρα τον δανεισμό του Βραζιλιάνου και να επιστρέψει εκείνος στο Τορίνο από τον Ιανουάριο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, με τους Fabrizio Romano και Guillem Balague να τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής στην ομάδα και μάλιστα θα παραμείνει στο Merseyside αυτές τις δύο εβδομάδες που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, ώστε να δουλέψει και να είναι απόλυτα έτοιμος στον αγώνα με την Brighton την 1η Οκτωβρίου.

Ο πρώην παίκτης της Barcelona ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και προπόνησης στο AXA Training Centre με το τεχνικό επιτελείο της Liverpool και δείχνει διατεθειμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Jürgen Klopp.

Θυμίζουμε πως ο Arthur Melo έχει αποκτηθεί από τη Juventus με τη μορφή δανεισμού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με την Liverpool να διατηρεί και οψιόν αγοράς.

Ο Arthur Melo δουλεύει στο Kirkby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com