Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rafa Benitez:«Δεν ανησυχώ για την Liverpool και τον Nunez»

Rafa Benitez:«Δεν ανησυχώ για την Liverpool και τον Nunez»

Ο Rafa Benitez, μιλώντας στους Times, πριν από την αναμέτρηση της Liverpool με την Napoli, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του, τόσο στον Darwin Nunez όσο και στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Για τον Nunez, ο οποίος έχει σημειώσει μέχρι στιγμής δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές δήλωσε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι τραυματισμοί στη μεσαία γραμμή έχουν επηρεάσει την ομάδα, ενώ ο Darwin Núñez χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί».

«Η πρόσφατη αποβολή επηρέασε τον χρόνο προσαρμογής του και την προσπάθεια να δέσει με τους νέους συμπαίκτες του, αλλά το θετικό από αυτή την κατάσταση είναι ότι πλέον θα είναι σοφότερος και δεν θα πέφτει στην παγίδα των αμυντικών».

«Πιστεύω επίσης ότι θα σκοράρει πολλά γκολ για την Liverpool και ότι της παρέχει μια διαφορετική δυναμική από τον Roberto Firmino».

«Ο Firmino θέλει να επιστρέφει στην μεσαία γραμμή και να παίρνει την μπάλα, για να δημιουργεί υπεραριθμία στη μέση του γηπέδου και να βοηθά τους συμπαίκτες του να σκοράρουν, ενώ ο Nunez είναι κάποιος που θέλει πάντα να βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή. Χρειάζεται λίγο χρόνο και η Liverpool χρειάζεται απλώς ένα γκολ για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της».

Η Liverpool βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Arsenal και πέντε πίσω από την πρωταθλήτρια Manchester City. Όμως, παρά το στραβό ξεκίνημά των Reds, ο Benitez δεν ανησυχεί για την πρώην ομάδα του.

«Υπήρξε πολύς ντόρος γύρω από το πως ξεκίνησε τη σεζόν η Liverpool. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ούτε το αποψινό (χθεσινό) είναι εύκολο παιχνίδι, ειδικά με τους ένθερμους οπαδούς που έχει η Napoli».

«Όμως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, δεν έχω μεγάλες ανησυχίες για την ομάδα του Klopp. Ο κόσμος με ρωτάει εάν οι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι από την περασμένη σεζόν. Απλώς κοιτάξτε τον αριθμό των ευκαιριών που δημιούργησαν στο τελευταίο 20λεπτο κόντρα στην Everton και θα βρείτε την απάντηση».

«Υπάρχει επίσης μεγάλη εστίαση στον Mohamed Salah. Και πάλι, αν το σουτ του είχε περάσει την γραμμή στην τελευταία φάση του ντέρμπι του Merseyside, αντί να χτυπήσει στο δοκάρι, η συζήτηση θα ήταν διαφορετική».

Rafa Benitez:«Δεν ανησυχώ για την Liverpool και τον Nunez»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com