Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alan Shearer: «Πιθανόν να το ξανακάνει ο Darwin Nunez»

Alan Shearer: «Πιθανόν να το ξανακάνει ο Darwin Nunez»

Ο Alan Shearer ισχυρίστηκε ότι εμφανίστηκε «μια μικρή ρωγμή συμπεριφοράς» στον επιθετικό της Liverpool Darwin Nunez, όπως είπε στο BBC Sport.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Premier League, αναφέρθηκε στην αποβολή του Darwin Nunez εναντίον της Crystal Palace τον περασμένο μήνα, για το χτύπημα με κεφάλι στον Joachim Anderson και στο πώς οι άλλοι μπορεί τώρα να αισθάνονται στο πως μπορεί να φερθεί τώρα, εάν «προκληθεί σε οριακό σημείο».

Ήταν μια κακή στιγμή εκμάθησης για τον 23χρονο και μια στιγμή όπου ο Anderson δεν έκανε πολλά για να προκαλέσει τον παίκτη, εκτός από το ότι ήταν σε φυσική μάχη με Nunez, ο οποίος δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι όπως έκανε.

Αφού εξέτισε την ποινή του, ο Jurgen Klopp έριξε ξανά τον Nunez στο ντέρμπι του Merseyside, ξεκινώντας τον μπροστά από τον φορμαρισμένο, Roberto Firmino το Σάββατο.

Ο Nunez δεν μπορούσε να έχει τον αντίκτυπο που θα ήθελε, καθώς οι Κόκκινοι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ, αλλά κορόιδεψε τον αμυντικό της Έβερτον Conor Coady αφού το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ωστόσο, αυτό που είχε να πει ο Shearer για τον Nunez και πώς η μεγάλη καλοκαιρινή μετεγγραφή του συλλόγου, θα μπορούσε να έχει το μυαλό του μεσα στο κεφάλι του.

«Ο Darwin Nunez θα είναι στόχος. Δεν πρόκειται να συμβεί μόνο μία φορά (έναντι της Έβερτον)», είπε ο Shearer.

«Θα συμβεί και στο μέλλον γιατί έχει εμφανιστεί μια μικρή αδυναμία. Αν δεν γνωρίζατε ήδη με τον Nunez, τότε είδατε την αντίδραση με τον Joachim Anderson.

«Λοιπόν, θα συμβεί, θα πληγωθεί, οι άνθρωποι είδαν τώρα ότι έχει αυτό το κομμάτι στον χαρακτήρα του – ότι μπορεί να ωθηθεί σε οριακό σημείο.

«Μερικοί σπουδαίοι παίκτες, είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Έχουν αυτό το μικρό διάβολο μέσα τους. Το απολαμβάνουν και παίρνουν ένα αβαντάζ από αυτό».

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να έχουν λίγη επιθετικότητα, και την ικανότητα να τελειώνουν την αντιπαράθεση.»

Όπως αναφέρθηκε από τον Shearer, μπορεί να επιτρέψει σε ορισμένους παίκτες να σηκώσουν και να ανεβάσουν το παιχνίδι τους, να ωθήσουν τον εαυτό τους σε μεγαλύτερες επιδόσεις.

Εφόσον ο Nunez μπορεί να το ελέγξει και να είναι υπομονετικός την κατάλληλη στιγμή, τότε αυτή η αδυναμία, που έχει στο παιχνίδι του μπορεί όχι μόνο να επιτρέψει στον παίκτη να μεγαλώσει ο ίδιος, αλλά και ολόκληρη η ομάδα.

Φυσικά, το χτύπημα του κεφαλιού του στον Anderson ήταν εκτός κανόνων, αλλά αν κρίνουμε από τις πρώτες εβδομάδες του παίκτη στην Premier League, φαίνεται ότι θα προσφέρει κάποια σοβαρά θέματα συμπεριφοράς.

Alan Shearer: «Πιθανόν να το ξανακάνει ο Darwin Nunez»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com