Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Eddie Howe: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Eddie Howe: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού της Liverpool με την Newcastle, ο Eddie Howe δήλωσε στα ΜΜΕ περήφανος για τον τρόπο που αντιμε΄τωπισαν οι παίκτες του το παιχνίδι.

Η Newcastle αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Liverpool μετά την ήττα των Magpies με 2-1 στο Anfield, αφού οι φιλοξενούμενοι εκνεύρισαν την ομάδα του Jurgen Klopp, με τις μεγάλες καθυστερήσεις που έκαναν στον αγώνα. Οι οπαδοί της Liverpool που έμειναν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, κατέληξαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες και το προσωπικό της Newcastle, αφού διαφώνησαν με το τρόπο που η ομάδα του Eddie Howe αργούσε να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, ροκανίζοντας τον χρόνο με τους παίκτες να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο με κράμπες.

Αντίθετα με το κοινό του Anfield, ο manager των Magpies δήλωσε περήφανος για την προσέγγιση της ομάδας του στο παιχνίδι: «Το ιδανικό μου είναι ότι μας αποδοκιμάζουν κάθε εβδομάδα όταν πηγαίνουμε στα εκτός έδρας γήπεδα, επειδή δεν είμαστε δημοφιλείς με τον τρόπο μας», είπε ο Howe στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα. «Ήρθαμε εδώ για να ανταγωνιστούμε και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ήμουν περήφανος για τους παίκτες μου από την αρχή μέχρι το τέλος.»

Eddie Howe: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com