Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Να ξεκινήσει τον Joe Gomez σκέφτεται ο Jurgen Klopp

Να ξεκινήσει τον Joe Gomez σκέφτεται ο Jurgen Klopp

Ο manager της Liverpool Jurgen Klopp, θα δώσει πιθανότατα στον Joe Gomez την πρώτη του συμμετοχή σε αρχική 11άδα φέτος, την Δευτέρα εναντίον της Manchester Utd.

Σύμφωνα με την Athletic, ισχυρίζονται ότι ο Gomez θα ξεκινήσει για τη Liverpool εναντίον της United, αφού έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση την Πέμπτη.

Ο 25χρονος δεν ήταν έτοιμος για να παίξει από την αρχή του τελευταίου αγώνα της Liverpool εναντίον της Crystal Palace. Αλλά μετά από μια καλή εμφάνιση μισής ώρας, είναι τώρα έτοιμος να ξεκινήσει από την αρχή.

Ωστόσο, για το παιχνίδι της Δευτέρας φέρεται να μην είναι έτοιμος ο άλλος σέντερ μπακ Joel Matip. Ωστόσο, το δημοσίευμα στην Athletic έχει κάποια καλά νέα και σε αυτόν τον τομέα, καθώς ο Matip φέρεται να έκανε κάποια «χαλαρή προπόνηση»στο γρασίδι.

Είναι ο Gomez έτοιμος να αφήσει ξανά το στίγμα του?

Αυτά είναι σπουδαία νέα τόσο για τη Liverpool όσο και για τον ίδιο τον Gomez. Για τους Reds, θα ήταν ίσως λίγο επικίνδυνο να πάνε στο Old Trafford με τον Nat Phillips να αναμένεται να κάνει ξανά «δουλειά». Αυτό δεν είναι ασέβεια για τον Phillips. Ήταν εξαιρετικός παίκτης της Liverpool και έπαιξε σχετικά καλά τη Δευτέρα. Αλλά η παρουσία του στην οπίσθια γραμμή κόστισε αναμφισβήτητα και στη Liverpool ένα γκολ.

Ο Gomez είναι ένα βήμα παραπάνω. Οι Reds έδειχναν αμέσως πιο σίγουροι όταν μπήκε στο Anfield στο παιχνίδι της Δευτέρας. Ήταν μια αριστοκρατική εμφάνιση από έναν παίκτη που είναι προφανώς μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδίου του συλλόγου.

Από προσωπική άποψη, ο Gomez πρέπει να παραμείνει σε φόρμα για να πάρει την ευκαιρία του πίσω στην ομάδα. Αν και τώρα μπαίνει στην ενδεκάδα, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ήταν ακόμα η τέταρτη επιλογή. Τόσο ο Matip όσο και ο Ibrahima Konate έχουν καθιερωθεί στην εντεκάδα της Liverpool. Αυτή είναι τώρα μια εξαιρετική ευκαιρία για εκείνον να κερδίσει πίσω μια θέση.

Εάν αποδώσει καλά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επανέλθει ως η νούμερο ένα επιλογή του Klopp να παίξει δίπλα στον Virgil van Dijk. Το αφεντικό της Liverpool τον αγαπάει ήδη, αποκαλώντας τον «φαινόμενο» τον περασμένο μήνα μέσω του liverpoolfc.com.

Ο Klopp μπορεί να μην χρειάζεται πάρα πολύ πειθώ, λοιπόν. Αλλά ο Gomez πρέπει να ξεκινήσει καλά, με μια καλή εμφάνιση στο Old Trafford τη Δευτέρα. Η United ήταν απελπιστικά φτωχή μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, αλλά θα προσπαθήσει την επόμενη εβδομάδα να επανέλθει. Με παίκτες όπως ο Cristiano Ronaldo και ο Jadon Sancho ομάδα, εξακολουθούν να αποτελούν σημαντική απειλή. Ευτυχώς, η Liverpool θα πρέπει τώρα να έχει το κατάλληλο «πρόσωπο» στην πίσω γραμμή για να το αντιμετωπίσει.

Να ξεκινήσει τον Joe Gomez σκέφτεται ο Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com