Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για United, Gomez και τραυματίες

Ο Klopp για United, Gomez και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής την συνέντευξη τύπου του ενόψει του Δευτεριάτικου αγώνα με την Manchester United στο Old Trafford.

Ο Γερμανός κλήθηκε να μιλήσει για τα περσινά αποτέλεσμα κόντρα στη United:

“ Ήξερα ότι τα γκολ που βάλαμε πέρυσι δεν θα βοηθούσαν για τη φετινή σεζόν. Δεν θα μπορούσα να με ενδιαφέρουν λιγότερο αυτά τα αποτελέσματα τώρα. Μάλλον βοηθά τη United να έχει περισσότερο κίνητρο. Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό σε μια διαφορετική κατάσταση. ”

Για την επιστροφή του Firmino:

“ Προπονήθηκε χθες και είναι έτοιμος. ”

Για την αποβολή του Darwin Nunez:

“ Του μιλήσαμε. Ήταν πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό του. Ήξερε ότι δεν έπρεπε να το κάνει. Δεν είχαμε ποτέ μια τέτοια κατάσταση πριν και γι’ αυτό δεν είμαι ειδικός σε αυτές τις συνομιλίες. Ζήτησε συγγνώμη, είναι μια χαρά. ”

“ Συνέβη μόνο μια φορά. Ζήτησε συγγνώμη, όλα είναι μια χαρά. ”

Για τις φήμες για τον Naby Keita;

“ Πρέπει να σχολιάσω τις «ειδήσεις» – δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Ήταν άρρωστος, τώρα είναι στην προπόνηση και δείχνει καλά. Κανείς δεν ήρθε σε εμένα για αυτό το θέμα (πιθανή αποχώρηση) εκτός από εσένα. Όλα καλά. ” Είπε ο Klopp.

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας:

“ Με την City ήταν πολύ καλή. Με τη Fulham ήταν πολύ κακή. Με την Palace ήταν πολύ καλή, αλλά ήταν ξεχωριστή λόγω της κόκκινης κάρτας. Τους πιέσαμε παντού με 10 παίκτες, αυτό είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις. Τα πήγαμε πολύ καλά. Μου άρεσε πολύ. ”

“ Θέλουμε αποτελέσματα προφανώς, αλλά αυτό αφορά και τα επίπεδα απόδοσης. ”

Για το παιχνίδι του Old Trafford:

“ Δεν ήταν μια ωραία εβδομάδα για τη United μετά την Brentford. Ξεχνάς πόσο καλή είναι στην πραγματικότητα η Brentford. Παρακολούθησα το πρώτο ημίχρονο, άκουσα Talksport στο δρόμο για το σπίτι – παραλίγο να τηλεφωνήσω μετά από όσα είπε ο Gabby Agbonlahor. ”

“ Παίξαμε με την Villa την πρώτη μου σεζόν και κερδίσαμε 6-0 – Δεν τον θυμάμαι να ήταν τέρας νοοτροπίας τότε! ”

“ Δεν είμαστε χαρούμενοι για το ξεκίνημά μας, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μας αρέσουν επίσης. Η United μπορεί να μην αλλάξει τίποτα ή να αλλάξει τα πάντα, επομένως είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε. ”

“ Θα προτιμούσα να τους αντιμετωπίσω αφού κέρδισαν 5-0, αλλά πρέπει να το πάρουμε όπως είναι. Φέραμε ισοπαλία δύο παιχνίδια, είναι καλύτερα να παίξουμε τώρα; Όλος ο κόσμος θα το παρακολουθήσει, ας δούμε πώς θα τα καταφέρουν αυτοί οι βαρέων βαρών με την κατάσταση. ”

Αν υπάρχουν άλλες επιστροφές:

“ Κανένας άλλος δεν έχει επιστρέψει. ”

Για τον Joe Gomez πρόσθεσε:

“ Είναι μια ευκαιρία. Επέστρεψε στην προπόνηση της ομάδας μόνο Κυριακή από ένα μικρό πρόβλημα. Ο Nat Phillips έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι εναντίον της Palace. Ο Joe επέστρεψε, θα ξεκινήσει και είναι μια μεγάλη ευκαιρία. ”

Για την Manchester United:

“ Είναι προφανές ότι θέλουν να πιέσουν και να χτίσουν από πίσω. Δεν ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι στην προετοιμασία – κάναμε λάθη, αλλά η United τα αξιοποίησε πολύ καλά. Έχει απίστευτη ποιότητα μπροστά. Ο Martial έχει τεχνική και ταχύτητα. ”

“ Πρέπει να καταλάβουμε τι θα αλλάξουν και πώς θα αλλάξουν. ”

“ Όταν μπήκα στη Liverpool, ένιωσα υπεύθυνος για την ομάδα μετά από μια μέρα. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, αλλά δεν είναι εύκολο όταν πρέπει να ξαναφτιάξεις την ομάδα και να αλλάξεις πολλά πράγματα. ”

Για την επιστροφή των Jota και Jones:

“ Πλησιάζει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβουν το παιχνίδι. ”

Με Joe Gomez την Δευτέρα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com