Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έξι ελεύθεροι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κρίση της Liverpool

Έξι ελεύθεροι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κρίση της Liverpool

Αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, η Liverpool έχει τραυματίες τους μέσους της Thiago Alcantara, Curtis Jones και Alex Oxlade-Chamberlain.

Σίγουρα δεν είναι ακριβώς αυτό το σενάριο που ήλπιζε ο Jurgen Klopp στην αρχή της σεζόν – ειδικά δεδομένης της κραυγής των φίλων της Ομάδας. Υπήρχαν εκκλήσεις για απόκτηση μέσου από τη Liverpool σε όλη τη μετεγγραφική περίοδο.

Τώρα, μετά την ισοπαλία 2-2 των Reds εναντίον της Fulham την πρώτη ημέρα της σεζόν της Premier League, αυτές οι απαιτήσεις έχουν κάπως ενταθεί.

Η Liverpool έχει προβλήματα στο «μηχανοστάσιο» όταν πρόκειται για τραυματισμούς. Ο Alex Oxlade-Chamberlain υπέστη τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της περιοδείας στην Ασία, ενώ ο Curtis Jones βρίσκεται στο περιθώριο με πρόβλημα στη γάμπα.

Και στο παιχνίδι με την Fulham, ο Thiago Alcantara αποχώρησε κουτσαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, με ένα πρόβλημα με τον οπίσθιο μηριαίο – ενώ ο Naby Keita ήταν άρρωστος.

Ο Klopp έχει επιμείνει ότι δεν χρειάζεται να βγει και να υπογράψει έναν επιπλέον μέσο. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, είπε: «Ξέρω τι θα προκύψει τώρα, είναι ξεκάθαρο».
«Είπαμε ότι δεν χρειαζόμαστε έναν χαφ γιατί έχουμε αρκετούς – και στην πραγματικότητα έχουμε αρκετούς, αλλά το πρόβλημα τώρα είναι ότι τιμωρούμαστε για κάτι που δεν είναι δική μας ευθύνη, πραγματικά επειδή μπορεί να συμβούν τέτοια πράγματα».

Η Liverpool δεν ξοδεύει μετρητά χωρίς λόγους. Κάθε υπογραφή σχεδιάζεται προσεκτικά. Αλλά αν οι Reds ήθελαν μια βραχυπρόθεσμη διόρθωση, υπάρχουν ορισμένοι ελεύθεροι παίκτες διαθέσιμοι στην αγορά.

1. Mousa Dembele

Ο Βέλγος έκανε περισσότερες από 250 εμφανίσεις για την Tottenham κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 6,5 ετών. Απέρριψε νέα συμφωνία με την κινεζική ομάδα Guangzhou City τον Φεβρουάριο.

2. Florian Grillitsch

Ο Αυστριακός διεθνής είναι στα 27 του χρόνια. Έφυγε από τη Hoffenheim τον Ιούνιο και φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της AC MILAN και της Brighton.

3. Xeka

Ένας άλλος 27χρονος που είναι στην ακμή του. Ο Xeka βοήθησε τη Lille να κερδίσει τον τίτλο της Ligue 1 το 2020-21 πριν φύγει στο τέλος της περασμένης σεζόν. Πρόσφατα συνδέθηκε με την Everton.

4. Juan Mata

Ο Ισπανός θα πρόσφερε εμπειρία έχοντας παίξει σε Chelsea και Manchester United. Όμως η Liverpool έχει ήδη τον Harvey Elliott και τον Fabio Carvalho για να ανταποκριθούν στον επιθετικό ρόλο, στον πάγκο.

5. Cheikhou Kouyate

Ο διεθνής με την Σενεγάλη έχει άφθονη εμπειρία στην Premier League έχοντας παίξει στη West Ham και την Crystal Palace τις τελευταίες οκτώ σεζόν. Απέρριψε νέο συμβόλαιο με την Crystal Palace και παραμένει ελεύθερος.

6. Fabian Delph

Ο πρώην Άγγλος διεθνής δεν έχει βρει ακόμα νέο σύλλογο μετά την αποχώρησή του από την Everton . Ο Delph αγωνίστηκε με τραυματισμούς στους Toffees, αλλά μεταμορφώθηκε σε βασικό παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα τους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Επίσης, νικητής του τίτλου της Premier League με τη Manchester City. Το πιο απίθανο σενάριο από όλα προσέξτε!

Έξι ελεύθεροι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κρίση της Liverpool..
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com