Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δείχνει να κολλάει η μετακίνηση του Sepp van den Berg στην Burnley

Δείχνει να κολλάει η μετακίνηση του Sepp van den Berg στην Burnley

Η Burnley δεν έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία για τον κεντρικό αμυντικό της Liverpool, Sepp van den Berg, σε αντίθεση με αναφορές που υποδηλώνουν ότι είναι κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού, ισχυρίστηκε η Athletic.

Σύμφωνα με τον Alan Nixon στον Patreon, οι Clarets επρόκειτο να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Van den Berg παρά το καθυστερημένο ενδιαφέρον από τους «σκληρούς» αντιπάλους Blackburn Rovers και το ενδιαφέρον επίσης τις τελευταίες εβδομάδες από την Premier League στο πρόσωπο της AFC Bournemouth.

Ωστόσο, ο πολυπράγμων αμυντικός δεν φαίνεται να είναι καθόλου πρόθυμος να πάει στο Turf Moor, με την The Athletic να δηλώνει ότι η Liverpool και ο ίδιος ο Van den Berg εξακολουθούν να σταθμίζουν την επόμενη κίνηση του 20χρονου.

Λέγεται ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από γερμανικούς συλλόγους να πάρουν τον νεαρό για τη σεζόν, που ήταν στον πάγκο των Reds στον πρώτο τους αγώνα Premier League για τη σεζόν το περασμένο Σαββατοκύριακο εναντίον της Fulham.

Ο Van den Berg έρχεται μετά από μια μιάμιση σεζόν με τη γειτονική ομάδα της Burnley στο Lancashire, Preston North End όπου έπαιξε 61 φορές για τους Lilywhites στην Championship πριν επιστρέψει στο Anfield.

Παρά την άπειρη φύση των καλοκαιρινών αμυντικών μεταγραφών της Burnley’s, ο Van den Berg τουλάχιστον παρέχει εμπειρία της Championship παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Η ικανότητά του να παίζει τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός μπακ θα έδινε στον Vincent Kompany πολλαπλές επιλογές όσον αφορά την επιλογή της ομάδας του.

Φαίνεται όμως ότι πρέπει να γίνει πολύ περισσότερη δουλειά για να ολοκληρωθεί μια συμφωνία από τους Clarets για την υπογραφή του Van den Berg.

Εν τέλει, όμως, μπορεί να είναι μια περίπτωση ο Ολλανδός να μην είναι αυτό που χρειάζεται η Burnley – φαίνεται ότι χρειάζονται έναν πιο έμπειρο, επιβλητικό κεντρικό αμυντικό, αλλά ο Van den Berg δεν είναι αυτός, καθώς είναι πιο τεχνικός, γρήγορος, αμυντικός.

Δείχνει να κολλάει η μετακίνηση του Sepp van den Berg στην Burnley
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com