Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jurgen Klopp βρίσκεται σε σκέψη για μετεγγραφή…(?)

Ο Jurgen Klopp βρίσκεται σε σκέψη για μετεγγραφή…(?)

Το αφεντικό της Liverpool Jurgen Klopp, θα πιεστεί από ορισμένους οπαδούς να κινηθεί στη μεταγραφική αγορά αυτόν τον μήνα.

Η «αναπληρωματικη» ομάδα των Reds είχε μόλις ηττηθεί με 3-0 από τη Strasbourg στο Anfield στον τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας, όταν ο Jurgen Klopp αναφέρθηκε στην έκπληξη της απουσίας τόσο του Naby Keita όσο και του Curtis Jones.

«Ο Naby είναι άρρωστος και ο Curtis ένιωθε ότι πονούσε και δεν μπορούσε να πάρει κανένα ρίσκο», εξήγησε το αφεντικό της Liverpool, το οποίο ήταν ήδη χωρίς τους στάνταρ τραυματίες Alisson Becker, Caoimhin Kelleher, Κώστα Τσιμίκα, Alex Oxlade-Chamberlain και Diogo Jota.

Ενώ ο Keita θα είναι παρών για το πρώτο παιχνίδι της Premier League του Σαββάτου στη έδρα της Fulham, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα για τον Jones.

Αυτή τη στιγμή ο 21χρονος φοράει προστατευτική μπότα -προληπτικό θέμα ρουτίνας στη Liverpool – και ενώ το θέμα δεν θεωρείται σημαντικό, ο τραυματισμός δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί σωστά.

Καθώς ο Klopp την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι Oxlade-Chamberlain υπέστη ένα «σοβαρό» πρόβλημα στον οπίσθιου μηριαίο, νωρίτερα στην προετοιμασία που πιθανότατα θα τον αποκλείσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ομάδας μέχρι πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Στους Reds είναι πιθανό να λείπουν τουλάχιστον δύο από τους βασικούς χαφ στο Craven Cottage.

Παρόλα αυτά, το προπονητικό team τις Liverpool ήταν αρκετά σίγουρο για τις επιλογές της ώστε αυτή την εβδομάδα να επιτρέψει στον 19χρονο Tyler Morton ο οποίος έκανε την πρώτη του επιτυχία στην πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν να ενταχθεί στην Championship και στην ομάδα της Blackburn Rovers ως δανεικός για τη σεζόν.

Η πιθανότητα μετάβασης σε σχηματισμό 4-2-3-1 κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα εμφανή όταν ο Darwin Nunez παίζει μπροστά θα έβλεπε στο ρόλο του 10 ιδανικό για τον Roberto Firmino ή την καλοκαιρινή μεταγραφή του Fabio Carvalho και θα ελάφρυνε το βάρος, στη μεσαία γραμμή. Θα χρειαζόντουσαν μόνο δύο παίχτες στο κέντρο.

Και φυσικά, ο Klopp ήταν συνεπής στην άποψή του ότι είναι ευχαριστημένος με τους παίχτες που έχει στο ροστερ, που καλύπτονται από τις αμυντικές ικανότητες των Fabinho και Jordan Henderson, τις πάσες στο παιχνίδι του Thiago Alcantara, την εμπειρία του James Milner, την ώθηση του Keita και Oxlade-Chamberlain και η νεολαία των Jones, Carvalho και Harvey Elliott.

Το να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για την εμφάνιση της νεαρής τριάδας είναι σημαντικό για τον Klopp ο οποίος μίλησε προς το τέλος της περασμένης σεζόν ότι αυτός είναι ένας όρος «μετάβασης» κατά κάποιο τρόπο για τη Liverpool

«Πρέπει να αφήσεις τις πόρτες ανοιχτές για τα νέους παίχτες», είπε το αφεντικό των Reds. «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση για τους χαφ.»

«Αν κανείς δεν θέλει να φύγει – και κανένας παίκτης δεν έχει έρθει σε μένα με αυτό το αίτημα ακόμα, και δεν το περιμένω πραγματικά, για να είμαι ειλικρινής – δεν υπάρχει ανάγκη για νέο μέσο. Αλλά αν η κατάσταση παραμείνει όπως είναι, τότε πες γιατί να υπογράψουμε κάποιον;»

Ο Jurgen Klopp βρίσκεται σε σκέψη για μετεγγραφή…(?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com