Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gabriel Agbonlahor: «Μα πόσο παθητική η στάση του Mikel Arteta»

Gabriel Agbonlahor: «Μα πόσο παθητική η στάση του Mikel Arteta»

Ήταν Νοέμβριος του 2021. Παραμονές του αγώνα Liverpool F.C vs Arsenal. Φοβούμενος τον πιθανό διασυρμό της ομάδας του, ο Mikel Arteta αποφασίζει να εισάγει μια καινοτόμο στρατηγική στην προπόνηση της ομάδας του.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης βάζει στα μεγάφωνα να ακούγεται το ‘You’ll never Walk Alone’ γιατί πίστευε- προσωπική του εμπειρία, ότι αν οι παίκτες του συνήθιζαν στον θόρυβο του Anfield οι παίκτες του θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν καλύτερα στην πίεση του αγώνα.
Για την ιστορία δεν τα κατάφεραν τελικά….

Οι Mane, Jota, Salah και Taki διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 και πιθανόν το τελικό αποτέλεσμα να άφησε τον Arteta να αναρωτιέται αν έπρεπε να παίξει και το ‘Mo Salah running down the wing’ ή το ‘Better than Figo don’t you know’ (για τον Jota).
Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε και να γελάσετε, στο ντοκιμαντέρ για την Arsenal που θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime.

Ο Agbonlahor γέλασε και αυτός όταν το είδε και είπε: «Πρώτα απ’ ‘όλα αυτό το ντοκιμαντέρ πρόκειται να είναι πιο αστείο και από ένα standup του Kevin Hart»
-Σας παραθέτω την υποσημείωση για τον Kevin Hart εδώ. Είναι καταξιωμένος Αμερικανός κωμικός ο οποίος το 2015 μπήκε στη λίστα των 100 most influential people of the world του περιοδικού Time. Έπαιξε σε πλήθος ταινιών από το 2002 ενώ η εκτίμηση στο πρόσωπο του ως κωμικού ανέβηκε στα ύψη με το πρώτο του standup Album ‘I’m a grown little man’ το 2009.

Και συνέχισε ο Agbonlahor «Αν ήμουν σε αυτή την προπόνηση θα το έβρισκα αστείο. Θα γελούσα με τους συμπαίκτες μου.»
«Δηλαδή όταν παίζουν εναντίον της Fenerbahce εκτός έδρας για το Europa League, θα έχουν πυροτεχνήματα και θα χτυπάνε τα τύμπανα στην προπόνηση;»
«Ειλικρινά είναι γελοίο.»
είπε ο πρώην επιθετικός της Aston Villa. «Δεν πρόκειται να κερδίσεις τους παίκτες με αυτόν τον τρόπο.»
«Και τελικά έχασαν τον αγώνα με πόσο; 4-0 έληξε; Υποτίθεται ότι είναι διεθνείς παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοια ατμόσφαιρα.»
ολοκλήρωσε.

Gabriel Agbonlahor: «Μα πόσο παθητική η στάση του Mikel Arteta»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com