Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Stuart Pearce: «Το Πρωτάθλημα θα το κατακτήσει η Liverpool»

Stuart Pearce: «Το Πρωτάθλημα θα το κατακτήσει η Liverpool»

Το πρώην αφεντικό της Manchester City δήλωσε εντυπωσιασμένος από την απόδοση των Κόκκινων στον αγώνα του Community Shield εναντίον της παλιάς του ομάδας και είπε στο talkSport : «Αν με ρωτήσετε για το ποιος πιστεύω ότι θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα τότε θα πρέπει να σας πως ότι θα είναι η Liverpool»

«Η City το έχει κερδίσει δύο φορές συνεχόμενα οπότε η προσοχή τους δεν θα είναι εστιασμένη στο πρωτάθλημα. Η Liverpool δείχνει να έχει περισσότερη ΄πείνα’ για αυτό και οι επιλογές στην επίθεση τους δείχνουν εκπληκτικές.Οπότε ναι, πιστεύω ότι φέτος θα ξεπεράσουν την Manchester City» δήλωσε ζωντανά από το King Power Stadium.

«Πρέπει να αποδείξουν κάτι στην Premier League και νομίζω ότι θα δούμε μια μεγάλη μάχη με αυτές τις δύο ομάδες να ξεχωρίζουν. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αν υπάρξει άλλη ομάδα που θα καταφέρει να σπάσει αυτή τη δυάδα.» συνέχισε.

«Συγχαρητήρια στη City που κατάφεραν να ανεβάσουν ως τώρα τα επίπεδα και παρόλο που οι δύο ομάδες θα βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία, η Liverpool θα καταφέρει τελικά να κερδίσει τον τίτλο.» συνέχισε.

Αν και στον αγώνα αυτός που έλαμψε με την άμεση επίδραση του ήταν ο Darwin Nunez , ο Stuart Pearce δήλωσε ενθουσιασμένος από τις παρουσίες των Mo Salah και Luis Diaz.

Ειδικά για τον τελευταίο είπε ότι : «Ο Luis Diaz θα αναδειχθεί σε παίκτη της χρονιάς

«Πέρυσι είχα ενθουσιαστεί πολύ βλέποντας τον. Ο τρόπος που έτρεχε, τα τέρματα του, η προσπάθεια του. Με την μπάλα στα πόδια είναι ανίκητος και μου αρέσει πολύ

«Αν θα λείψει στη Liverpool o Mane; Φυσικά. Νομίζω όμως ότι ο Diaz θα είναι λίγο καλύτερος παίκτης και καλύτερος στην επίτευξη τερμάτων

«Νομίζω ότι θα είναι ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς. Απίστευτο ταλέντο.» είπε και πρόσθεσε για τον Nunez: «Εννοείται ότι είχα εντυπωσιαστεί από αυτόν πριν τη μεταγραφή του στη Liverpool. Αλλά με την απόδοση του στον αγώνα εναντίον της City, έδειξε την άμεση επίδραση που είχε, την θετική ενέργεια, και θα δώσει περισσότερη κίνηση από πίσω στην ομάδα του.»

«Τους δίνει μάλλον μια διαφορετική διάσταση.  Η Liverpool είχε ούτως ή άλλως υπέροχες επιλογές μπροστά, είχαν κίνηση και ταχύτητα αλλά με τον Nunez έχουν κάποιον πλέον με φυσική παρουσία που μπορεί να τους δίνει κίνηση από πίσω και ο παίκτης δείχνει ευτυχισμένος να το κάνει αυτό. Τους προσφέρει κάτι διαφορετικό στην κορυφή όλων αυτών που έχουν

«Έχουν μια επιθετική τριάδα που τους δίνει ταχύτητα, δύναμη, τρέξιμο από πίσω, που μπορούν να πάρουν τα μπάλα και να παίξουν ένας εναντίον έναν.  Και ας μην ξεχνάμε ότι έχουν και έναν Jota, εκπληκτικό, ο οποίος έχει ανεβάσει το επίπεδο του από τις μέρες του στη Wolves. Ο Firmino επίσης τους δίνει μια διαφορετική επιθετική επιλογή

«Είναι απίστευτο πόσες πολλές επιλογές έχουν και αν προσέξουν στην άμυνα θα κερδίσουν το πρωτάθλημα

«Πριν τον αγώνα με την City υπήρχαν άνθρωποι που είχαν ξεγράψει ήδη την Liverpool -ποιοι να ήταν άραγε αυτοί, αλλά παρακολουθώντας τους μετά από 90 λεπτά αγώνα, βλέποντας τους Salah, Diaz και Nunez το μόνο που μπορούσες να πεις ήταν…’Ουάου’» ολοκλήρωσε.

Στοχεύει στον τίτλο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com