Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι»

Klopp: «Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι»

Οι Reds, το βράδυ του Σαββάτου, πέτυχαν μια παλικαρίσια νίκη με 3-1 επί της Manchester City, στο King Power Stadium, σε ένα παιχνίδι, το οποίο αποτέλεσε την αυλαία για την σεζόν 2022-23.

Ο Jürgen Klopp έμεινε ευχαριστημένος από το ανταγωνιστικό επίπεδο της Liverpool αφού η ομάδα του κατέκτησε το FA Community Shield.

Για τον αντίκτυπο του Nunez…

Ήταν καλή, πραγματικά καλή η εμφάνισή του. Είναι σαφές ότι θα γίνει καλύτερος με τον καιρό. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου όλοι κρίνονται με την πρώτη ματιά και αυτό δεν είναι χρήσιμο για κανέναν, αλλά συμβαίνει συνεχώς.

Σήμερα, και οι δύο ομάδες, δε βρίσκονταν στο 100% της φυσικής κατάστασής τους. Αλλά στα πρώτα παιχνίδια της καλοκαιρινής προετοιμασίας δεν ήμασταν καν κοντά στο επίπεδο της σημερινής μας φυσικής κατάστασης.

Βιάστηκαν όλοι να τον κρίνουν από τα πρώτα του αγγίγματα στην μπάλα. Είναι απλά ένα αστείο, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό! Θα το αντιμετωπίσει άψογα, είμαστε υπομονετικοί και ξέρουμε ότι μπορεί να κάνει καλά πράγματα. Μου άρεσε ο αντίκτυπός του σήμερα.

Για την εικόνα του παιχνιδιού…

Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ένα καλό ξεκίνημα από εμάς, μετά η City ανέλαβε την πρωτοβουλία για λίγο, κάτι που μας κόστισε πραγματικά, γιατί έπρεπε να τρέξουμε πολύ. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι σχετικά γρήγορα, ανακτήσαμε την κατοχή και αναγκάσαμε την City να τρέξει πολύ. Στο διάστημα αυτό μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με ωραία γκολ.

Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν αυτό που ήταν διαθέσιμο σήμερα και είδαμε ακριβώς ότι περιμέναμε να δούμε.

Για το πόσο ευχαριστημένος είναι από τις εμφανίσεις των αναπληρωματικών…

Πιθανώς ένα από τα κυριότερα σημεία του παιχνιδιού, ήταν η επίδραση από τον πάγκο. Όλοι όσοι ήρθαν από τον πάγκο μπήκαν αμέσως στο παιχνίδι, γεγονός που αποτελεί εξαιρετικό σημάδι.

Αυτή είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουν, αλλά δεν είναι δουλειά μόνο τεσσάρων εβδομάδων καλοκαιρινής προετοιμασίας, Είναι δουλειά για προφανώς μεγαλύτερη περίοδο. Αυτή η ομάδα βρίσκεται πάντα δίπλα στους νεοεισερχόμενους και γι’ αυτό προσαρμόζονται λίγο πιο γρήγορα, ίσως.

Είναι ένα μίγμα έμπειρων παικτών και παικτών με αποδεδειγμένη ποιότητα και έχουμε χώρο να βελτιώσουμε την ποιότητα από τον πάγκο, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτό.

Λατρεύω τον αντίκτυπο του Harvey, ίσως και να έπρεπε να τον χρησιμοποιούσαμε νωρίτερα. Δεν είμαι σίγουρος σε ποιο επίπεδο μπορεί να φτάσει φέτος ο Millie, για να είμαι ειλικρινής, αλλά φαίνεται πολύ δυνατός. Όταν μπήκε μέσα ο Naby είπα wow! Ο Fabio και ο Curtis με την είσοδο τους στο παιχνίδι προσαρμόστηκαν στις συνθήκες αυτόματα.

Τα υπόλοιπα αγόρια που κάθονταν έξω σήμερα βρίσκονται, επίσης, σε καλή κατάσταση, όπως φάνηκε από την προετοιμασία.

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του…

Μου άρεσε, όπως είπα, η εμφάνιση της αρχικής ενδεκάδας, μου άρεσε πολύ. Οι παίκτες είναι έτοιμοι! Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, χρησιμοποιήσαμε καθοριστικούς χώρους και κρατήσαμε την City μακριά από τον στόχο μας. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος και οι δύο ομάδες πάλεψαν πολύ σκληρά.

Το είπαμε και πριν, πρέπει να παρατείνουμε την προετοιμασία μας για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες. Δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία. Δεν μπορούμε τώρα να πάμε σε κανονικό ρυθμό, να παίζουμε παιχνίδια το Σαββατοκύριακο για τα οποία δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Μετά θα έχουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα σε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες από τώρα, δεν ξέρω ακριβώς.

Για το πόσο ευχάριστο ήταν το τέλος του παιχνιδιού…

Μου άρεσε όλο το παιχνίδι! Επίσης μου αρέσουν τα προβλήματα που έχουμε σε ένα παιχνίδι, ειδικά όταν κερδίζουμε. Μου αρέσουν πολύ τα προβλήματα, γιατί πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτά.

Για μένα ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορείς να βρεις. Δεν χειροτερεύουν, ή οτιδήποτε άλλο, απλώς ενισχύονται, βελτιώνονται και εξελίσσονται και βλέπεις την ομάδα τους, τους παίκτες που αποκτούν.

Στην αυτοπεποίθηση που μπορεί να αποκτήσει ο Nunez από το γκολ του…

Σίγουρα, όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα ιδιαίτερο είδος, οι επιθετικοί. Έχουν ανάγκη να πετυχαίνουν γκολ ή να δημιουργουν τις προϋποθέσεις για γκολ.

Νομίζω ότι ο Darwin θα ήταν ευχαριστημένος ακόμα και χωρίς να σκοράρει το τρίτο γκολ, γιατί το πέναλτι προήλθε από την κεφαλιά του στη σέντρα του Millie. Επίσης, έκανε ένα πολύ ωραίο πλασέ, αλλά ο Ederson αντέδρασε έξοχα. Το γκολ ήταν προφανώς το κερασάκι στην τούρτα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος για εκείνον.

Μπορούσες να δεις στο πρόσωπό του, μπορούσες να δεις στο πρόσωπο όλων των συμπαικτών του πόσο χάρηκαν για αυτόν και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι στο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι μαζί μας.

Η Liverpool κατέκτησε το Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com