Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται για την τιμή του Nunez»

Klopp: «Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται για την τιμή του Nunez»

Ως μη αληθή χαρακτήρισε ο Jürgen Klopp τα δημοσιεύματα για την τιμή της μεταγραφής του Darwin Nunez από τη Benfica στη Liverpool.

Ο Ουρουγουανός φέρεται να αποκτήθηκε έναντι ενός ποσού που μπορεί να φτάσει τα €100 εκατομμύρια, αν πληρωθούν όλα τα μπόνους της συμφωνίας, όπως ανέφερε ο Πορτογαλικός σύλλογος στην επίσημη ανακοίνωση του.

Ο Γερμανός αναφορικά με το ποσό μεταγραφής του επιθετικού δήλωσε:

“ Αυτοί οι αριθμοί που λέτε δεν είναι σωστοί, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Ξέρω ποιο ακριβώς νούμερο κυκλοφορεί στον κόσμο. ”

“ Όταν θέλεις να αποκτήσεις έναν επιθετικό τόσο συναρπαστικό όσο ο Darwin, αυτή είναι η αγορά και πρέπει να πληρώσεις το τίμημα. ”

«Όπως είπα, δεν είναι η τιμή που αναφέρατε και οι τιμές που κυκλοφορούν, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. ”

Αν υπάρχει πίεση για τον Darwin:

“ Εγώ δεν ανησυχώ καθόλου. Η γενική κρίση είναι 0,0% ενδιαφέρουσα. Και θα είναι έτσι, και όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα αστείο ή ένα παιχνίδι για μερικούς ανθρώπους να διακρίνουν κάποιες καταστάσεις όπου ένας παίκτης δεν τα πάει καλά. ”

“ Το μόνο πολύ σημαντικό πράγμα πρώτα από όλα είναι πώς κρίνω την κατάσταση για τον παίκτη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ήρεμος για αυτό. ”

“ Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για τις δυνατότητές του. Και στην πραγματικότητα αυτό που πιστεύει ο λαός μας, οι οπαδοί της Liverpool σε όλο τον κόσμο. ”

Το πρώτο του γκολ ψάχνει ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com