Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλεσμένος του Κώστα Τσιμίκα για διακοπές ο Virgil van Dijk

Καλεσμένος του Κώστα Τσιμίκα για διακοπές ο Virgil van Dijk

Ακόμη ένας παίκτης της Liverpool για διακοπές στην Ελλάδα, ύστερα από τους Naby Keita, Joel Matip, Diogo jota και Κώστα Τσιμικα που επισκέφθηκαν Σαντορίνη, Μύκονο, Ηράκλειο και Σαντορίνη, Σκιάθο, Σέρρες και Καλαμάτα αντίστοιχα.

Τις μέρες που ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην Καλαμάτα είπε να τον ακολουθήσει και ο Virgil van Dijk με την οικογένεια του, δηλαδή την γυναίκα του και τα παιδιά του σύμφωνα, με πληροφορίες του Liverpool.gr

Ο van Dijk την τελευταία εβδομάδα βρίσκεται στην Καλαμάτα στο Costa Navarino με την οικογένεια του και φαίνεται πως είναι καλεσμένος του Κώστα Τσιμικα, ο οποίος επίσης βρίσκεται και αυτός στο όμορφο παραθαλάσσιο μέρος της Πελοποννήσου.

Ο Virgil αναχώρησε από την Καλαμάτα το βράδυ του Σαββάτου μαζί με την γυναίκα του, με προορισμό την Πορτογαλία, λόγω μιας κοινωνικής υποχρέωσης.

Την επόμενη μέρα επέστρεψαν μαζί στην Καλαμάτα για να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Η επιθυμία του Virgil ήταν να παραμείνει κρυφός ο προορισμός του.

Λογικά ο Virgil περνάει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του και ο τελευταίος του τουριστικός προορισμός είναι η Καλαμάτα καθώς, η pre season ξεκινάει μόλις σε μια εβδομάδα και οι περισσότεροι Κόκκινοι θα είναι διαθέσιμοι για την πρώτη προπόνηση.

Μένει να δούμε αν ο Virgil, αποφασίσει να περάσει σε άλλο μέρος τις τελευταίες μέρες των διακοπών του, αλλά την παρούσα χρονική στιγμή φαίνεται ότι θα παραμείνει στην Καλαμάτα για άλλες λίγες μέρες.

Την Ελλάδα επέλεξε και ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com