Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Ramsay για τον τρόπο παιχνιδιού του

Ο Ramsay για τον τρόπο παιχνιδιού του

O Calvin Ramsay ήταν η τρίτη μεταγραφή της Liverpool το καλοκαίρι του 2022.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του και την ποιότητα που διαθέτει μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Liverpool, Calvin Ramsay στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο 18χρονος αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του:

“ Είμαι δεξί μπακ, αρκετά επιθετικός, μου αρέσει να επιτίθεμαι. Είμαι καλός και αμυντικά, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η επίθεση – μπορώ να βγάζω καλές σέντρες, μου αρέσει να απομακρύνω σουτ, με τα δύο πόδια, να κόβω μέσα, να κατεβαίνω τη γραμμή, να συνδέομαι με τον εξτρέμ μου. ”

“ Αλλά κυρίως μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, να δουλεύω σκληρά για την ομάδα, να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο και ανυπομονώ για αυτό. ”

“ Νομίζω ότι είμαι πολύ ευέλικτος επίσης, μπορώ να παίξω σε μερικές διαφορετικές θέσεις. Νομίζω ότι είμαι αρκετά συγκρατημένος στην μπάλα, μπορώ να βρω μια πάσα, να σουτάρω. Άρα, μπορώ να παίξω κέντρο, δεξιά -πίσω, δεξιά μπροστά – οπουδήποτε πραγματικά. ”

Για την ποιότητα του:

“ Έχω τα προσόντα, είμαι αρκετά καλός τεχνικά, μου αρέσει να παίρνω την μπάλα, να πηγαίνω προς τον αντίπαλο, να συνδέομαι με παίκτες. ”

“ Λοιπόν, υπάρχουν πολλά πράγματα από τα οποία μπορώ να επωφεληθώ αν μπω στην ομάδα της Liverpool και ελπίζω να παίξω στην Premier League. ”

“ Αν και είμαι τόσο νέος, έχω παίξει πολλά παιχνίδια στην Aberdeen. Θα έλεγα επίσης ότι είμαι αρκετά ώριμος, για να είμαι ειλικρινής. ”

Εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Luis Suarez:

“ Ξέρω ότι είμαι αμυντικός, αλλά μου άρεσε πολύ ο Luis Suarez όταν ήταν εδώ. Νομίζω ότι ήταν εξαιρετικός. Θα έλεγα ότι ήταν μεγάλος παίκτης. Προφανώς και ο Steven Gerrard, είναι ένας θρύλος εδώ. Λοιπόν, ελπίζω να συνεχίσω και να αφήσω το στίγμα μου επίσης. ”

Ο Calvin Ramsay στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com