Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ramsay: «Υποστηρίζω τη Liverpool!»

Ramsay: «Υποστηρίζω τη Liverpool!»

Οπαδός της Liverpool δήλωσε ο Calvin Ramsay στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ομάδας, μιλώντας παράλληλα για τον τους Trent Alexander-Arnold και Andy Robertson.

Ο 18χρονος ανήκει και επίσημα στους Reds από την Κυριακή, καθώς αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Aberdeen.

Ο αμυντικός μίλησε για τη μεταγραφή:

“ Μόλις άκουσα φήμες για τη Liverpool, ήθελα απλώς να το ολοκληρώσω, ήξερα ότι αυτός ήταν ο σύλλογος στον οποίο ήθελα να πάω. Έτσι, επιτέλους, είμαστε εδώ, καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε και απλά βουίζω, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. ”

“ Ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς, να ξεκινήσω και να δείξω σε όλους τι μπορώ κάνω. ”

“ Υποστηρίζω τη Liverpool. Ήμουν εδώ όταν ήμουν μικρός και το θυμάμαι καλά. Προφανώς ο μπαμπάς μου έδειξε μερικές φωτογραφίες, τις οποίες δεν ήθελα πραγματικά να δω! Αλλά είναι ένας τεράστιος σύλλογος και είναι απίστευτο συναίσθημα να βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω. ”

Για τον τρόπο παιχνιδιού του:

“ Είμαι δεξί μπακ, αρκετά επιθετικός, μου αρέσει να επιτίθεμαι. Είμαι καλός και αμυντικά, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η επίθεση – μπορώ να βάζω καλές σέντρες, μου αρέσει να απομακρύνω σουτ, με τα δύο πόδια, να κόβω μέσα, κατεβαίνω τη γραμμή, συνδέομαι με τον εξτρέμ μου. ”

“ Αλλά κυρίως μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, να δουλεύω σκληρά για την ομάδα, να τα δίνω όλα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο και ανυπομονώ για αυτό. ”

“ Νομίζω ότι είμαι πολύ ευέλικτος επίσης, μπορώ να παίξω σε μερικές διαφορετικές θέσεις. Νομίζω ότι είμαι αρκετά συγκρατημένος με μπάλα, μπορώ να βρω μια πάσα, να σουτάρω. Άρα, μπορώ να παίξω κέντρο, δεξιά -πίσω, δεξιά – οπουδήποτε πραγματικά. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold:

“ Είναι ένας τεράστιος παίκτης, είναι εξαιρετικός. Τον παρακολούθησα όλη την περασμένη σεζόν ακριβώς όπως παίζει, νομίζω ότι είναι σχεδόν παρόμοιος με μένα [στον] τρόπο που επιτίθεται και άλλα τέτοια, είμαστε και οι δύο ακόμα νέοι. Αλλά είναι ένας εξωπραγματικός παίκτης. ”

“ Έτσι, το να έρχομαι εδώ και να μαθαίνω από αυτόν, θα είναι απλά καταπληκτικό για μένα και θα μάθω πολλά. ”

“ Ακόμη και πριν υπάρξει ενδιαφέρον από τη Liverpool, τον κοίταξα γιατί είναι παρόμοιος με τον τρόπο που παίζω, όπως είπα – η επίθεση του, η σέντρα του, μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια, το εύρος πάσας του είναι προφανώς αρκετά παρόμοιο με το δικό μου. ”

Για τον Andy Robertson πρόσθεσε:

“ Θα μάθω πολλά από αυτόν. Έχω δει πολλά από αυτόν επίσης λόγω της Liverpool και της Σκωτίας επίσης. Άρα, θα ψάξω να μάθω από αυτόν. Είναι ένας εξαιρετικός μπακ. ανεβοκατεβαίνει, η ενέργειά του, μπορεί να επιτεθεί, μπορεί να αμυνθεί. ”

“ Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορώ σίγουρα να ανυπομονώ να έρθω και να μάθω από τέτοιους παίκτες. Προφανώς πρέπει να μάθω λίγα περισσότερα αμυντικά πράγματα, μπορώ να μάθω και από αυτούς τους δύο. Είμαι ενθουσιασμένος. ” Είπε ο Ramsay.

“ Αν μπορώ να μπω στην προετοιμασία, να αφήσω το στίγμα μου, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην μπορώ να πιέσω για να μπω στην πρώτη ομάδα. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Είναι ένας κορυφαίος τύπος. Έχω δει τις αγκαλιές του στην τηλεόραση, οπότε ελπίζω να πάρω μια από αυτές. Αλλά είναι κορυφαίος προπονητές, ένας από τους καλύτερους που υπήρξαν ποτέ, οπότε θα είναι ιδιαίτερο να δουλέψω υπό τις οδηγίες του και ανυπομονώ να τον γνωρίσω. ”

Ο Calvin Ramsay υπέγραψε στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com