Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έπαιξε τραυματίας στον τελικό ο Salah»

«Έπαιξε τραυματίας στον τελικό ο Salah»

Ο Mo Salah αγωνίστηκε τραυματίας και στον τελικό του Uefa Champions League κόντρα στη Real Madrid, σύμφωνα με τον γιατρό της εθνικής Αιγύπτου, Mohamed Abou El Ela.

Ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του FA Cup και έκτοτε τον είδαμε να περνάει ως αλλαγή και να σκοράρει κόντρα στη Wolves και φυσικά να ξεκινάει στον τελικό του Παρισιού.

Ο Ela ανέφερε σε δηλώσεις του:

“ Ο τραυματισμός του Salah συνέβη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στους προσαγωγούς, μετά έπαιξε εναντίον της Wolves και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και όλα αυτά σε μόλις 14 ημέρες. ”

“ Διαβάσαμε ένα στατιστικό ότι είναι ο δεύτερος παίκτης σε αγωνιστικά λεπτά αυτή τη σεζόν. Στέλνουμε και λαμβάνουμε παίκτες με ιατρικές εκθέσεις και η Liverpool μας είπε ότι ένιωθε πόνο και έπρεπε να κάνει ακτινογραφία. Δεν ήταν στο 100% του. ”

“ Υπάρχει το ερώτημα αν μπορεί να πιέσει τον εαυτό του και να παίξει χωρίς ρίσκο. Ο σύλλογος θεώρησε ότι ένα παιχνίδι είναι αρκετό και επιλέξαμε το παιχνίδι με τη Γουινέα γιατί το δεύτερο εναντίον της Αιθιοπίας θα ήταν δύσκολο για αυτόν να ταξιδέψει σε μια μεγάλη πτήση. Δεν μπορούσε να παίξει άλλο ένα παιχνίδι μετά από τρεις μέρες. ”

Με πρόβλημα αγωνίστηκε στο Παρίσι ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com